Návrhy výročního PFS trička
Moderátor: Moderátoři
Re: Návrhy výročního PFS trička
Anketa je otevřená tady: https://www.surveymonkey.com/r/JXKCXH6
vycházela jsem z návrhů v tomto vláknu / členění přední a zadní strana.
Možnost nechat předek nebo zadek bez grafiky je také zahrnuta.
Podněty k návrhům piště do komentářů.
Hlasujte co nejdříve, nejpozději do 22.1.
Je zahrnutá i jedna bílá varianta.
Poslední návrh je jen fotka dřívějšího trika. Jde o text, který samozřejmě lze přizpůsobit na bílou, černou.
vycházela jsem z návrhů v tomto vláknu / členění přední a zadní strana.
Možnost nechat předek nebo zadek bez grafiky je také zahrnuta.
Podněty k návrhům piště do komentářů.
Hlasujte co nejdříve, nejpozději do 22.1.
Je zahrnutá i jedna bílá varianta.
Poslední návrh je jen fotka dřívějšího trika. Jde o text, který samozřejmě lze přizpůsobit na bílou, černou.
Ahoj,
diky za návrhy, vyber jsem provedl, ale pak se mi nepodarilo odhlasovat(mam zelene tocici se kolecko na bile obrazovce..).
Zkuste to prosim někdo,
Jirka
diky za návrhy, vyber jsem provedl, ale pak se mi nepodarilo odhlasovat(mam zelene tocici se kolecko na bile obrazovce..).
Zkuste to prosim někdo,
Jirka
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
Ahoj,
hlasování se zapsalo, podle času. (predni strana 2. navrh, zadní strana nápis Pentax / matter ... )
Eventuelně mohu zkontrolovat i IP adresu.
Bylo tam zobrazování výsledků po odhlasování. Zrušila jsem to, dlouho to trvalo a nefungovalo to pro neregistrované na survey monkey.
Když odhlasuješ, tak se po refresh zobrazí info v EN, že již byl výzkum proveden.
Petra
hlasování se zapsalo, podle času. (predni strana 2. navrh, zadní strana nápis Pentax / matter ... )
Eventuelně mohu zkontrolovat i IP adresu.
Bylo tam zobrazování výsledků po odhlasování. Zrušila jsem to, dlouho to trvalo a nefungovalo to pro neregistrované na survey monkey.
Když odhlasuješ, tak se po refresh zobrazí info v EN, že již byl výzkum proveden.
Petra
pokud neni treba se prihlasovat tak jsem hlasoval
Petr
http://petrsamsa.maweb.eu
IG, FB
IG, FB
Odhlasováno. Ale nevím,jak to dopadlo. Je to nějaké divné.
Naposledy upravil(a) Jindras dne 13 led 2018, 11:37, celkem upraveno 1 x.
Pentax K-5lls, Pentax 16-45/4, Pentax 35/2.8 Limited, Pentax F 50/1.7, Tamron 70-200/2.8
mam dojem ze to bere na zaklade IP adresy takze pokud na ten odkaz kliknes jeste jednou tak by to melo napsat anglicky ze uz bylo hlasovano.
EDIT: aspon u me to tak bylo. v horno casti okna to ukaze zeleny ramecek s tim ze uz bylo hlasovano
EDIT: aspon u me to tak bylo. v horno casti okna to ukaze zeleny ramecek s tim ze uz bylo hlasovano
Petr
http://petrsamsa.maweb.eu
IG, FB
IG, FB
Přesně na píše Samsak.
Pentax KP, K-7
CZJ 75/1.5, CZJ 58/2, SMC PENTAX-DFA MACRO 1:2.8 100mm WR, HD PENTAX-DA 1:4 15mm ED AL Limited, SMC PENTAX-DA 1:2.8 35mm Macro Limited, SMC PENTAX 1:1.2 50mm
Berlebach Report 8023
Taky jen připomínám anketu na: https://www.surveymonkey.com/r/JXKCXH6
Pentax KP, K-7
CZJ 75/1.5, CZJ 58/2, SMC PENTAX-DFA MACRO 1:2.8 100mm WR, HD PENTAX-DA 1:4 15mm ED AL Limited, SMC PENTAX-DA 1:2.8 35mm Macro Limited, SMC PENTAX 1:1.2 50mm
Berlebach Report 8023
Návrhy se mi líbí. Až budete trika zadávat k výrobě, prosím taky o jeden kus.Hlasování jsem absolvoval.
Nebolo by jednoduchšie zverejniť vektorovú grafiku a výrobu trička riešiť lokálne?
Předek č. 4 s otázkou NENÍ to moc 3x opakovat PFS a toto ještě zvýraznit velikostí ?? Jsme přátelé, ale především jsme PENTAX !!! nebo se mýlím ?!!
Záda č.6 ! .... a budu brát 3 trika a 3 polokošile ČERNÉ !! také mi to nejde ukončit ....
Na rukávy by mohlo přijít logo PFS jako jsme měli posledně na přišití - jen by stačil tisk !!! Ď všem podílníkům !!
Ještě poznámka : kdosi píše o žluté barvě !!?!! NIKDE jsem nenarazil na tuto barvu u fy PENTAX - nedoporučuji !!
vždy jen stříbrná, šedostříbrná, černá a červená !!! ... zapoměl jsem na BÍLOU sorry !
Záda č.6 ! .... a budu brát 3 trika a 3 polokošile ČERNÉ !! také mi to nejde ukončit ....
Na rukávy by mohlo přijít logo PFS jako jsme měli posledně na přišití - jen by stačil tisk !!! Ď všem podílníkům !!
Ještě poznámka : kdosi píše o žluté barvě !!?!! NIKDE jsem nenarazil na tuto barvu u fy PENTAX - nedoporučuji !!
vždy jen stříbrná, šedostříbrná, černá a červená !!! ... zapoměl jsem na BÍLOU sorry !
Naposledy upravil(a) SOUL dne 19 led 2018, 13:25, celkem upraveno 1 x.
=aSa=
Souhlasím, šlo by prosím, postavit grafické návrhy také přímo zde, ono se po odhlasování pak nejde opět podívat.
Jo a také velké dík organizátorům.
Jo a také velké dík organizátorům.
Pentax KP
Pentax HD DA 20-40 mm F 2,8-4 ED DC WR Limited, smc DA 10-17 mm F 3,5-4,5 ED (IF), smc D FA 100 mm F 2,8 WR Macro
Pentax HD DA 20-40 mm F 2,8-4 ED DC WR Limited, smc DA 10-17 mm F 3,5-4,5 ED (IF), smc D FA 100 mm F 2,8 WR Macro
Zeptam se, ty navrhy 1-3 na predni strane to jsou jen mala loga na prsou, neco jako bylo to vysivane na starych trickach? Zbytek jsou potisky velke?
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
@Marian_r - to je samozřejmě na každém, zda využije hromadné objednávky nebo si to bude řešit sám. Lokálně u vás výrobce neznám. A nyní zatím nevím kolik je poštovné na SK. Je na zvážení co vyjde pro koho lépe.
@Soul - potisk i na rukáv - dobrý nápad.
btw. dám sem výsledky ankety, finální počty ještě budu zjišťovat.
Chápu, že třeba někdo původně tričko chce, ale s grafikou jinou než vyhrála... je to na každém.
@Srb - návrhy jsou v tomhle vláknu viz. výše. Ale pro hlasování bylo nepřehledné.
@Bena - chápali jsme, jak píšeš. Ale samozřejmě lze vše velké.
@Soul - potisk i na rukáv - dobrý nápad.
btw. dám sem výsledky ankety, finální počty ještě budu zjišťovat.
Chápu, že třeba někdo původně tričko chce, ale s grafikou jinou než vyhrála... je to na každém.
@Srb - návrhy jsou v tomhle vláknu viz. výše. Ale pro hlasování bylo nepřehledné.
@Bena - chápali jsme, jak píšeš. Ale samozřejmě lze vše velké.
Dik za info. Tak jsem taky odhlasoval ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8