svojho casu som pozeral jedno porovnanie S90tky so zakladnou zrkadlovkou Canon 450D + setak a vyslo to dost vyrovnane (hlavne na to, ze to ma 1/1,7" snimac). S95 je este o malicky kusocek lepsia.
teraz som nasiel porovnanie,iny test ako kedysi, ale tiez S90 vs 450D, myslim ze ste neurobili chybu, ma to pekny vystup.
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon ... ults.shtml
ps: ten flak na LCD mozu byt aj blbe pixely LCDcka, alebo poskodena daka vrstva toho LCD.
Výber lacného kompaktu
Moderátor: Moderátoři
Re: Výber lacného kompaktu
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
Re: Výber lacného kompaktu
Foťáčik je už doma. Je to pekná hračka, dokonca začínam brať na milosť aj fotenie cez displej.
Ešte musím vytlačiť návod, lebo niektoré funkcie sa mi zatial nepodarilo nájsť.
Ale hlavná vec je že dcérenka je celá happy a sám sa nemôžem zbaviť pocitu že jej ho občas budem chcieť prevetrať.
Týmto ďakujem všetkým za rady a podnetnú diskusiu.
P.S. Tá škvrna na displeji je o niečo väčšia ako som si pamätal, odhadom 5mm2, ale nijak extra to neruší. Dokonca nám dal chlapík aj 20 eurovú zlavu. Inak svet je malý - predávajúci býva dve ulice od nás.

Ešte musím vytlačiť návod, lebo niektoré funkcie sa mi zatial nepodarilo nájsť.
Ale hlavná vec je že dcérenka je celá happy a sám sa nemôžem zbaviť pocitu že jej ho občas budem chcieť prevetrať.
Týmto ďakujem všetkým za rady a podnetnú diskusiu.
P.S. Tá škvrna na displeji je o niečo väčšia ako som si pamätal, odhadom 5mm2, ale nijak extra to neruší. Dokonca nám dal chlapík aj 20 eurovú zlavu. Inak svet je malý - predávajúci býva dve ulice od nás.