*Soutěž* Poznáte místo?
Moderátor: Moderátoři
Re: *Soutěž* Poznáte místo?
Naprosto správně. Pokračuj
Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
OK tak dám niečo jednoduché
- Přílohy
-
- 10441430_523916041069525_4019392743917896305_n.jpg (45.53 KiB) Zobrazeno 1795 x
Nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byť horšie
Dám velmi dobrú nápovedu...je to Kalvária pri meste od ktorého je kúsok moja predošlá hádanka.
Ja mam skôr pocit že postupne sa tu už nikomu hádať nechce a teda ak ozaj vieš tak povedz a hotovo.
Mne to pripomína B. Štiavnicu.
Ono nie že by sa nikomu nechcelo hádať, ale aspoň za mňa musím povedať že už sem nemám pomali čo dávať. Myslím že som už všetky zaujímavé miesta čo mám nafotené už vyčerpal, resp. v poslednom období nemám čas sa prehrabovať v tom množstve fotiek.
Ono nie že by sa nikomu nechcelo hádať, ale aspoň za mňa musím povedať že už sem nemám pomali čo dávať. Myslím že som už všetky zaujímavé miesta čo mám nafotené už vyčerpal, resp. v poslednom období nemám čas sa prehrabovať v tom množstve fotiek.
No JoV máš pravdu aj v hádanke aj v ostatku. Ale všetky miesta hádam niesu vyčerpané takže skús niečo dať...ideš
Tak som čosi vykutral - kde je toto "lamporadie"?
Snáď ako malá pomôcka môže poslúžiť tá zelená masa v pozadí ktorá je prírodná rezervácia.
Snáď ako malá pomôcka môže poslúžiť tá zelená masa v pozadí ktorá je prírodná rezervácia.
- Přílohy
-
- IMGP1172_zm.jpg (211.35 KiB) Zobrazeno 1656 x
Keďže zrejme budem cez víkend mimo internet, tak by som to tu rád dovtedy vybavil.
Takže ďalšia nápoveda - tá spomínaná rezervácia je mokradného charakteru a mestečko je známe kvalitnými vínami.
Takže ďalšia nápoveda - tá spomínaná rezervácia je mokradného charakteru a mestečko je známe kvalitnými vínami.
Je to Svätý Jur.
Správne - pokračuješ.slivo píše:Je to Svätý Jur.
Pomôcka: Štvrť je malá a má to aj v názve. link
- Přílohy
-
- DSC_7428.JPG (80.03 KiB) Zobrazeno 2220 x
Strasbourg, Petite-France.
Někde mám podobnou fotku, moc hezké místo.
Někde mám podobnou fotku, moc hezké místo.
Správne! Pokračuješ