Hromadný úprk od Pentaxu?
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hromadný úprk od Pentaxu?
Nikon velmi často dává k novým foťákům 4x čištění čipu zdarma, teď už víš proč
Ever-patient PENTAX
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
matak77: prave preto ten ich bonus 4x cistenie cipu mozem teraz ignorovat a ked ma to vytoci do nepricetnosti tak skocim za duvesom nech mi tym svojim extraktom postegli snimac
ps: akoze po urcitom cykle cvakov zavierky ten kevlar ci aky slak prestane opadavat/olej frkat na snimac?
ps: akoze po urcitom cykle cvakov zavierky ten kevlar ci aky slak prestane opadavat/olej frkat na snimac?
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
Miho: haha a to mi ortodoxný fanúšik Canonu zasa nadával, že čom kúpil za ďalší "křáp" po Pentax, Nikon...som ho odfajčil, že je zasa moc múdry a že Nikonu sa uz pred rokom všetok olej minul...trt jalový
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
ja myslím, že by si mal po týchto skúsenostiach Nikon predať a skúsiť pre zmenu Canon
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
nene, toto nie je štandardne, aby si po 2tyznoch mal tolko bordelu, pekne to vyreklamujlennyl píše:matak77: prave preto ten ich bonus 4x cistenie cipu mozem teraz ignorovat a ked ma to vytoci do nepricetnosti tak skocim za duvesom nech mi tym svojim extraktom postegli snimac
Proradný útěk od Pentaxu?
Lenny, poslyš, a proč jsi vlastně rovnou nekoupil Canon? Vždyť Nikon je přeci vůči Canonu takový Pentax vůči Nikonu.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
lennyl: ihned reklamuj, toto je fakt hnus, co dokáže zkazit radost. Nemáš NPS ? (mylsím, že podmínka jsou 2 zakoupená těla a 3 skla) to by ti myslím obratem vyměnili za nové tělo. Začíná být riziko kupovat novinky. Safra - kdy vyjde D760?
Re: Proradný útěk od Pentaxu?
Kurňa... tohle mi nedělejte!k.e.n píše:Lenny, poslyš, a proč jsi vlastně rovnou nekoupil Canon? Vždyť Nikon je přeci vůči Canonu takový Pentax vůči Nikonu.
Zrovna jsem si poprskal svoje EIZO čajem. Víte, jak blbě se ty panely čistí?
Já bych tyhle debaty asi vůbec zakázal. Teď jsem projel zpětně posledních 5 stran a mám pocit, že tam jsou stále argumenty, které tady byly na stole už alespoň 50x. Jsem si téměř jistej, že minimálně 20x jsem k nim něco psal i já .
Já myslim, že už toho bylo dost. Kdo chce odejít, odejde. Kdo chce glorifikovat, ať glorifikuje.
... kdo chce diskutovat po 51., ať diskutuje ....
K-1, K-30,
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
AF-540 FGZ II
Nene... 51ky bych nabodával na kůl .
Jsi náruživý napichovač, Miky.
Aby z tebe po smrti neudělali upíra.
Aby z tebe po smrti neudělali upíra.
K-1, K-30,
AF-540 FGZ II
AF-540 FGZ II
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty bys chtěl nabodávat 51ky (puberta je naprosto úžasná věc)
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
Lennyl ma jasny cil, pristi rok Canon a v roce 2016 zpet k Pentaxu na novy FF, tak mu to nekazte, . No, vazne: je to smula a chyba Nikonu, ze se problem opakuje. Vzhledem k rozsahu zaneseni cipu, bych volil prvotne reklamaci a trval na sepsani protokolu.