JP...,
kdybych měl já počítat názory některých, které tady ty stejné prezentují v každé diskusi nad novinkou od Pentaxu, asi bych se taky nedopočítal. O tom světle si nemyslím, že bych psal zas tak často. Možná sis to spletl s tím, co mám v podpisu

Moderátor: Moderátoři
presne tak, napísal si to už 850xkluzo píše:Možná sis to spletl s tím, co mám v podpisu
Kedysi dávno, v časoch analógových, fotila jedna známa ako externistka pre ČTK (viem, lebo jej fotky som skenoval a odosielal do ČTK jahilda4sea píše:Kdo si bude chtít fotografií vydělávat musí mít takové vybavení, aby v daném segmentu focení nedal konkurenci žádnou šanci na technologickou převahu.
Chápu hildo, co píšeš a máš svým způsobem velkou pravdu. Byl jsem na výstavě, kde Sára vystavovala své fotky a Jan své obrazy. Co k tomu říct? Kdyby Jan nebyl skvělý a hlavně proslavený fotograf a kdyby Sára nebyla tak profláknutá médii jako Janova múza, byla by velká otázka, zda by jako umělec v těch vystavovaných oborech prorazili. A to ne proto, že by Sára měla špatné fotky (náhodou byly docela slušné) nebo Jan neuměl malovat, ale živit se uměním chce asi i notnou dávku štěstí, kontaktů a PR. Což jim ta profláknutost dost usnadňuje.hilda4sea píše:Saudková (Sára) se chtěla proslavit a tak začala fotit výhradně s P-sixem. ...
Kdo si bude chtít fotografií vydělávat musí mít takové vybavení, aby v daném segmentu focení nedal konkurenci žádnou šanci na technologickou převahu. O umění tady není vůbec řeč, protože hlavní pán je zadavatel a ten to chce mít, až na výjimky, levně a rychle.