Objednávka triček a mikin s potiskem PFS III.
Moderátor: Moderátoři
Člověk je tvor omylný a když se něco stokrát překontroluje, tak po stoprvé chyba nastane. Je také možné se někdo do balíčku podíval i cestou (po těch různých aférkách by mě už nic nepřekvapilo). Balíček ale vypadal nepoškozený, takže jsem ho nijak nezkoumal.
Možné řešení jsem již nabídnul, případně pokud se Jízdenka vzdá své čepice rád a s úctou ji přijmu
Možné řešení jsem již nabídnul, případně pokud se Jízdenka vzdá své čepice rád a s úctou ji přijmu
Trika
jzdenka píše:já jsem svou kšiltovku ještě neměla na hlavě, klidně ti ji pošlu. Štve mne, že jsme všechno pořád kontrolovali a stejně jsme udělali chybu.
Jinak tedy včera odešlo pět posledních zásilek,takže se můžete těšit na pondělí.
8,45 a jsou tady. "SUPRDELUX" - díky Zdenko, Cimr... a jasně všem zainteresovaným!! sqělá robota. Tak bych Vás chtěl vidět všechny v dresech na setkání, to se budete naparovat fešáci, co?! Přeji krásný den a mějte se FAJN !
=aSa=
našla se kšiltovka
Ahoj,
omlouvám se všem, ale poslední týdny jsem strávil v nemocnici a na otevření balíčku došlo až teď. A hups, je tam červená kšíltovka, co tam být nemá Tak mi pošlete adresu, kam ji mám přeposlat. Jinak všem zainteresovaným moc díky, trička jsou spr.
omlouvám se všem, ale poslední týdny jsem strávil v nemocnici a na otevření balíčku došlo až teď. A hups, je tam červená kšíltovka, co tam být nemá Tak mi pošlete adresu, kam ji mám přeposlat. Jinak všem zainteresovaným moc díky, trička jsou spr.
Pentax K200D, Pentax DA 50-200 f4-5.6, Sigma 18-50 f2.8, Metz 48.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hluboká poklona
Moc a moc díky za balíček, který mi dnes přišel... Kamil
K10D+BG2-D, PX FA50/f1.7, PX DA18-55/f3.5-5.3, PX FA28-70/f4, MB 58 AF-1
+ dirková komora vlastní výroby na 35mm kinofilm
+ dirková komora vlastní výroby na 35mm kinofilm
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vsimam, ze sama spokojnost.
Uz nech to mame aj na Slovensku.
Uz nech to mame aj na Slovensku.
Pentax K200D, smc DA 18-55/3,5-5,6 AL, Sigma 180mm f/3.5 EX DG Macro, Helios m44-6, blesk AF 540FGZ, Batériová rukoväť D-BG3, 4GB SDHC, 12ks Sanyo eleloop + nabijacka, stativ, brasna Lowepro Nova 180AW, kablova spust, redukcny a reverzny kruzok, filtre.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No super, já už jsem si říkal že by se přece nemohla jen tak vypařit
To mi připomíná:
"...ve Vyškově se ztratily čtyři čepice, tři vlněné pletené a jedna plátěná se štítkem..."
Třeba se někdo chytne
Fedriku pošli mi pak přes SZ kolik tě stálo poštovné a já ti to pošlu na účet.
Slováci musí vydržet do srazu, ale už jsou nachystaní v krabici
To mi připomíná:
"...ve Vyškově se ztratily čtyři čepice, tři vlněné pletené a jedna plátěná se štítkem..."
Třeba se někdo chytne
Fedriku pošli mi pak přes SZ kolik tě stálo poštovné a já ti to pošlu na účet.
Slováci musí vydržet do srazu, ale už jsou nachystaní v krabici
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím do fóra Koukám, že Fedrik si taky "užíval" se zdravíčkem. Já se dostal k balíčku až dneska a vše naprostáááááá spokojenost. Jak už bylo řečeno - dokonce to v reálu vypadá líp než na obrázku. VELIKÉ DÍKY CIMIMU A ZDENCE - JSTE NAŠE ZLATÍČKA!!! Jenom nevím nevím s tím pivkem na srazu - ne že bych někoho podceňoval, ale dát si pivko s každým, kdo dostal "kouzelný balíček", tak to by potom možná byla i nějaká "pěkná" momentka (uvidíme). Každopádně ještě jednou veliké díky oběma a zároveň omluvu i tudy - však víte za co
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak jen doufám, že už mají všichni všechno, začátkem týdne jsem vyhodila všechny podací lístky - sem měla nějakou uklízecí mánii či co - a málem nastal problém, protože jeden z členů balíček zatím nedostal
No dopadlo to dobře, takže se těším na sraz.
A tolik piva určitě nevypiju, i když proti němu nic nemám.
No dopadlo to dobře, takže se těším na sraz.
A tolik piva určitě nevypiju, i když proti němu nic nemám.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Objednávka triček a mikin s potiskem PFS III.
Ouuu - koukám, že tím, že jsem šel do Pentaxe až v březnu - budu muset na krásnou a stylovou popokošili rok počkat - doufajíc, že tuto akci budete opakovat Ale pěkně - líbí se mi, že to tu žije a že se najdou lidé ochotní zapracovat a udělat něco pro ostatní
... sváteční cvakal a zběsilý pilot autobusu a VW buggy ...
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Objednávka triček a mikin s potiskem PFS III.
no ja ti neviem chlapce, ale toto vlakno zapadlo v lete 2009 co je troska davno
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky