Kazdopadne se docela divim, ze D750 ma podobne problemy co D600...
Urcite pokud mozno nechat servisovat. vymenit asi nema smysl, prtooze to bude asi casty jev..
Moderátor: Moderátoři
Me prijde divny ze si kupujes na FF sklo, ktere je v podstate ekvivalentem 50-135/2,8 ( i co se tyce svetelnosti). Jinak delal jsem par fotek s Canonem nejaky 1100 nebo tak neco a byla to hruza. Neco tak vachrlateho jsem v ruce dlouho nemel. Otocny volic mel hnusne plastovy chod, cele to vazilo asi 100 g jako chleba se salamemlennyl píše:som prijemne prekvapeny novym sklom 70-200/4G, kludne by som ho vedel zrovnat so spickovym DA*50-135/2,8 v optickej kvalite.
Nikon je akurat rychlejsi v ostreni (prisiel mi rychlejsi este ako aj USM sklo Canon 70-200/2,8II L), stabilizacia je perfektna, nic sa v hladaciku netrasie a naozaj funguje.
sport nemusí být hned 2 těla a zoomy, spousta lidí používá výhradně pevné sklo např 400 a jedno tělo - víc nestačí ukočírovat. Někomu stačí 3 tělahilda4sea píše:Nevím co fotí ady, ale pokud fotí sport, tak záložní tělo je až to třetí. První dvě těla jsou na práci, protože není čas měnit objektivy, tak jsou v akci 2 těla + 2 zoomy.
Totéž mají zavedení profíci na svatbách.
A protože má těla v párech, tak soudím, že také tak pracuje.
Proč by měl mít Canon objektivy Limited, když má Luxury.
PS: Domnívat se, že 18 megový APS-C snímač před pěti lety je stejný jako ten nynější je opravdu naivní.
A ty si čo vyfotil s k-5/k-7 čo sa neda vyfotiť mobilom 3mpx?dus píše:Lennyl, gratulujem ti k tvojej novej hračke a zároveň by som sa chcel opýtať, či si už s Nikonom nafotil niečo
čo sa nedá sfotiť Pentaxom. Ak môžeš, tak daj sem ukážku, pretože tiež váham nad Pentaxom, či swom urobil dodre, hlavne keď čítam Hildove príspevky, on musí mať plný počítač fotiek, ktoré sa s Pentaxom nedajú sfotiť, ale jeho sa bojím opýtať, aby sa zasa nenasrdil.