Přidám se do poslechové diskotéky - u nás dnes hrajou Stromboli, zvažoval jsem jestli jít, kdysi (ještě za starého režimu) jsem byl na jejich koncertě z "dvojalba" a byla to tehdá pro mladíka velká pecka Ale dělám fotky a tak poslouchám Pavlíčkovo "Kulatiny".
To 2 CD (tehdy 2 LP) Stromboli patří asi k tomu nejlepšímu z rocku u nás v 80 letech, taky jsem na nich párkrát byl , ale je to už dlouho že
Riverside - pokud se nepletu, tak jsou z Polska, pár věcí mám, ale již pouze z netu, muzika ovšem vynikající . Těžko vyjmenovat všechny dobré polské skupiny(hlavně z let minulých), už to byly některé zmíněny, tak jen si dovolím připomenout polský Exodus a jejich LP Supernova. To si pouštím rád i dnes.
Pro milovníky Jethro Tull poměrně čerstvá novinka, za mě velká zajímavost a pocta jejich velkému členovi :
Překvapilo mně, pánové, mile, že jste sem dali Koru. Maanam byli výborní.
A tak jsem si uvědomil, že jako správný patriota ze "severního sousedství" bych čas od času mohl taky něčím odtud přispět.
Začnu, k editaci to sice moc není, možná znáte, rok 1967, záležitost nadčasová, ale tehdy hudba divná , divný zpěv, divné oblečení, divné háro, divný zpěvák a vůbec, divný svět...
to fakt: skladba typicky lennonovsky vláčná, to můžu,
je fajn, že se cítí znovuzrozený, že byl mrožem a dnes je Johnem, ale výčet toho v co nevěří ve mně budí u některých položek rozpaky
Totals
Celkem příspěvků 133519
Celkem témat 5201
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26