Návrhy výročního PFS trička
Moderátor: Moderátoři
Re: Návrhy výročního PFS trička
hurááááááá, budem nosiť na dovolenke v Chorvátsku, nech Canikoňákov roztrhne
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
vsetci povinne nosit vzdy a vsade
Ahoj,
jeste jednou diky za vyrobu tricek + praci s tim spojenou a mam dotaz(placeno mam, nevim jak kamaradi):
Slo by pak poslat vsechny tricka na adresu jednoho z nas? Mluvim o Jasankovi, Jisedovi, Benovi a Nijelovi?
Diky za odpoved,
Jirka
jeste jednou diky za vyrobu tricek + praci s tim spojenou a mam dotaz(placeno mam, nevim jak kamaradi):
Slo by pak poslat vsechny tricka na adresu jednoho z nas? Mluvim o Jasankovi, Jisedovi, Benovi a Nijelovi?
Diky za odpoved,
Jirka
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
Ahoj Jirko,
no všechno jde....ale....
placeno máš ty + Jasánek psal, že posílal, na účtě to zatím nevidím.
Všem jsem vám ale napočítala poštovné zvlášť. Pokud to takhle chcete, musím to zvážit a zjistit do čeho se to vejde a asi to bude jako balík. Poštovný bude jinak, ted nedokážu říct kolik.
Takže buď vám dvěma budu vracet a Bena a Nijel by museli počkat na novou částku, nebo vám vracet nebudu a Benovi a Nijelovi to spočítám "nějak" jinak a vy si to s nimi vyřídíte?
Opravdu to chcete takhle?
Nebo si přijdte teď v sobotu někam pro krabici. Jedeme přes Prahu na výlet do Plzně. Odjíždíme 10.30 z hlaváku Pendolinem do Plzně. Ještě nevím kde budeme parkovat, to bych upřesnila. Návrat večer nevím kdy.
Petra
no všechno jde....ale....
placeno máš ty + Jasánek psal, že posílal, na účtě to zatím nevidím.
Všem jsem vám ale napočítala poštovné zvlášť. Pokud to takhle chcete, musím to zvážit a zjistit do čeho se to vejde a asi to bude jako balík. Poštovný bude jinak, ted nedokážu říct kolik.
Takže buď vám dvěma budu vracet a Bena a Nijel by museli počkat na novou částku, nebo vám vracet nebudu a Benovi a Nijelovi to spočítám "nějak" jinak a vy si to s nimi vyřídíte?
Opravdu to chcete takhle?
Nebo si přijdte teď v sobotu někam pro krabici. Jedeme přes Prahu na výlet do Plzně. Odjíždíme 10.30 z hlaváku Pendolinem do Plzně. Ještě nevím kde budeme parkovat, to bych upřesnila. Návrat večer nevím kdy.
Petra
Ahoj Petro / cest panove,
dekuji moc za Tvuj email a chapu, ze to takto ted menit je trochu pozde a pro Tebe komplikovane.
Ja jsem s klukama jeste ani nemluvil, ale o tomto scenari(odeslat tricka hromadne na jednu adresu) jsme se bavili v dobe objednani.
Beno / Michale,
mate jiz placeno?
Pokud ne, navrhuji, ze vy dva zaplatite mene a o nasem nadchazejicim fotro vikendu s robatky vas pumpneme s Jasankem o nejake pivko - souhlasite?
Tim jsem vlastne odpovedel i na dotaz, ze si tricka nemuzeme vyzvednout osobne tento tyden.
Cekame tedy na vyjadreni Beni/Michale a pak to finalne rozhodneme.
Predem dekuji za chvilku strpeni,
Jirka
dekuji moc za Tvuj email a chapu, ze to takto ted menit je trochu pozde a pro Tebe komplikovane.
Ja jsem s klukama jeste ani nemluvil, ale o tomto scenari(odeslat tricka hromadne na jednu adresu) jsme se bavili v dobe objednani.
Beno / Michale,
mate jiz placeno?
Pokud ne, navrhuji, ze vy dva zaplatite mene a o nasem nadchazejicim fotro vikendu s robatky vas pumpneme s Jasankem o nejake pivko - souhlasite?
Tim jsem vlastne odpovedel i na dotaz, ze si tricka nemuzeme vyzvednout osobne tento tyden.
Cekame tedy na vyjadreni Beni/Michale a pak to finalne rozhodneme.
Predem dekuji za chvilku strpeni,
Jirka
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
Ahoj, diky z tricka. Dnes vecer poslu penize. Jisede, nekomplikuj to. Vis kolik s tim meli starosti a ty budes ted vymyslet nejaky skopiciny s postovnym
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Ahoj ,
zaplaceno , díky moc za Váš čas a práci s tím související. Teď se všichni snáze poznáme, až se někde potkáme
ElPí
zaplaceno , díky moc za Váš čas a práci s tím související. Teď se všichni snáze poznáme, až se někde potkáme
ElPí
Taky právě zaplaceno,
komu nepřišel mail, koukněte do spam složky, mě se tam zatoulal. A jinak samozřejmě veliké díky Petře!
komu nepřišel mail, koukněte do spam složky, mě se tam zatoulal. A jinak samozřejmě veliké díky Petře!
K-3 II, SMC Pentax-DA 50mm F1.8, SMC Pentax-DA 21mm F3.2 Limited, Pentax smc DA 18-55 mm F 3,5-5,6 AL WR
@Jised, teď jsem koukala na účet. Peníze od Michala taky mám (i od Jasánka) na účtě.
Takže posílám všem zvlášť....
Když to dobře dopadne, stihnu vše zabalit - nejdřív ve čt posílám.
P.
Takže posílám všem zvlášť....
Když to dobře dopadne, stihnu vše zabalit - nejdřív ve čt posílám.
P.
Ahoj Beno,
jiz nebudu nic vymyslet
Ahoj Petro,
diky moc za zajisteni odeslani.
Jirka
jiz nebudu nic vymyslet
Ahoj Petro,
diky moc za zajisteni odeslani.
Jirka
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes zaplaceno, předem moc děkuji a těším se.
Petr
Petr
Ahoj,
dnes jsme odeslali všechny zásilky (kromě jedné ČR a jedné na SK).
Pokud by někdo chtěl kod pro sledování zásilky, ozvěte se prosím individuálně do mailu.
Tak snad se budou trička líbit.
P.
dnes jsme odeslali všechny zásilky (kromě jedné ČR a jedné na SK).
Pokud by někdo chtěl kod pro sledování zásilky, ozvěte se prosím individuálně do mailu.
Tak snad se budou trička líbit.
P.
Díky za zprostředkování celé akce.
Už se těším až rozbalím balíček, .
Už se těším až rozbalím balíček, .
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hlasim, ze tricko dorazilo
Velka diky!
Velka diky!
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;