Moderátor: Moderátoři
Uhol pohľadu - ak jeden aparát urobí 300 a druhý 900, tak ten druhý musíš 3x menej nabíjať. Môj názor je, že na zrkadlovku je to málo, len Q-čko mi urobí menej, ešte aj malé Panasoniky sú výdržou porovnateľné (ale rozmermi a hmotnosťou nie).alda píše:300 snímků, to je jak 9 ruliček kinofilmů, to se někomu zdá málo ?
Kdybys to nezmínil, tak jsem si toho nevšiml. Má celý takový neohrabaný prackyJindras píše:Mává s ním,pořád čekám,kdy mu vypadne na zem !
jsem na tom podobně, z víkendu si většinou přivezu takových 20-30 snímků. Od té doby co fotím jen do RAWu jsem se naučil tolik toho necvakat. Je to pak docela vopruz upravovat moc fotek. Baterku na K5 nabíjím jednou za čtvrt rokualda píše: Jasně, můj úhel pohledu je takový, že když vyrazím za focením (upozorňuji, že jsem ryzí hobbík a nefotím
zakázky), tak si přinesu ve foťáku asi 30-40 snímků.
Zakinek16 píše:rozmýšľam nad kúpou Pentax KP ale nikde nieje poriadny podrobný test, nemá taký ohlas ako napríklad Fuji X-T2.
Na nete žiadne poriadne snímky na porovnanie s druhými dslr, čo to nikto nekupuje ?
Neviem či radšej nekúpiť K1 alebo uvažujem aj nad Nikonom D750...už len preto že Sigma má 135mm f/1.8 len na Canon a Nikon, či bude aj na Pentax nikto nevie