No... asi by nebylo potřeba dál nic psát, co?
Příběh je takový, že jsem vše sbalil, s autem se na polní cestě otočil a jel domů. Foťák ze střechy bohužel nespadl během otáčení se, ale projel se semnou asi 200 m a počkal, až pojedu cca 60 km/h. Pak slítnul. Po cestě udělal cca 3 cm vryp do laku na zadním sloupku přes všechny vrstvy laku

To že jsem tam foťák nechal jsem zjistil až po dvou dnech při balení se na dovolenou. Kde mám sakra K-1! Když mi to došlo, tak mě štvala více než ztráta foťáku ztráta fotek (hl. cca 2 měsíce fotek prcka). Naštěstí jsem s kamarádem foťák po 20 min hledání našli v trávě na kraji zoraného pole, kam si z cesty doskákal. Chybí mu displej včetně nožiček! Jeden bok objebaný. Dvířka od karet byla otevřená a o pár metrů dál ležela jedna karta. Foťák fotí (asi), čip je vizuálně OK.
Uvidím, co napíší ze servisu. Ale myslím, že bude levnější koupit bazarovou K-1. Ceny se po započtení DPH (a případně cla) bohužel pohybují skoro na stejné cenovce, za kterou jsem svou bazarovou K-1 kupoval před cca 3 lety (30 tis). Tedy cca od 28 tis, když má rozumně nastříleno.

Na dovolenou jsem jel se stříbrnou K-1, tak jsem ji alespoň trochu víc provětral...