aCIDfire píše:Se trochu divim,sestavu jsi mel super,ale chapu srdcovka je srdcovka. Ale myslim,ze ti bude chybet svetelnejsi delsi sklo typu 135/2, leda ze by vydali nakou novou limitku
vies co, dnes mi volal pan, ze mal radost, ze nasiel na Slovensku niekoho s tou 135/2DC za tie peniaze a v stave nového kusu, v sobotu mu ju doveziem do Nitry. ja som to sklo vyuzival velmi malo. 50mm mi prislo niekedy kratke, s 85mm som si tiez moc nerozumel, 135mm mi prislo zasa uz dost dlhych.
na FF sa mi preto zda ta FA77/1,8 ako uplne idealne sklo, pre mna.
isaacasimov píše:Já Lennyla osobně neznám a ani se se vší pravděpodobností nikdy nepotkáme.
ja som stihol zatial dve PX stretka a jedno PX fotopivo, takze kludne sa mozme este vidiet
Jan67 píše:Lennyl: Kdybys ty 2000eur investoval do one to one workshopů s dobrými fotografy nebo do modelek a lokací, byl bys nakonec možná spokojenější. Ale každý má právo na svý štěstí.
nezarabam uplne zle,takze u mna riesit peniaze nie je uplne koser.samozrejme na bezhlave vyhadzovanie nemam. viac si cenim zdravie,rodinnu pohodu a dobrych kamaratov.
fakt píše:Lennyl:
tento týden má mít na prodej jednu K-1 pan Málek zde:
http://www.fotomalek.cz. Ještě není zadaná, tak mu zkus napsat. Já k ní dostal navíc dvě baterie zdarma + dárek.
vies co,ja asi uz pockam na koniec tohto mesiace,mala by prist K1 do ProLaika v Bratislave,kde pracujem.ja som dost pohodlny riesit nakup cestovanim do Prahy.ale diky za tip.
pocuj, co nedas uz do galerie dake fotky z K1, ma s tym stves
bedo.: no ja som realista. pre naozaj zaujimave fotky musi mat clovek v sebe daky ten punc umeleckosti,obcas sa mi zadari nieco pekne odfotit,ale nemam az take to echt nuňo videnie ako niektori clenovia tu z fora,ze urobia naozaj vybornu fotku...worskhopy som mal zatial tri (krajinky boli skor o organizacii ako o uceni sa fotit/akt v diptychu,kde som mal skor moznost fotit modelku ako sa max.vzdelavat)...precital som par knih, taka teoria, ale snad sa na dake worshopy este dostanem casom.
ale paci sa mi,ako toto vlakno zije. mam pocit,ze Pentax fanusikovia si vedia viac pokecat ako CaNikonisti.
k.e.n: si zabil
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN