No tak se DFA padesatka objevi v inzerci megapixelu

. Ja jsem si ji puvodne chtel nechat jako portretni sklo na K3, kterou stale vlastnim. Jenze mezitim jsem sehnal 2,8/90 macro s optickou stabilizaci na Sony a to je nejostrejsi sklo, ktere jsem za zivot drzel v rukach. Clovek vyfoti lesni jahody. Na jahodach je nejake smitko, asi kousek prachu, clovek si to pak priblizi a ze smitka se vyklube pidimravenec s tykadly. Postavu to oddeli jako vystrizenou nuzkama od pozadi, neuveritelny a jeste jsem ho poridil netypicky levne....
...
K1ii mela uzasne barvy, treba zluta se mi moc libila, jenze kdyz jsem letel na jare do Dubrovniku s nizkonakladovkou, tak jsem ji nechal doma, protoze do minizavazadla se mi uz nevesla. A definitivne jsem se rozhodl to zrusit po nekolika neuspesnych pokusech vyfotit vnucku na houpacce. Zkousel jsem opakovane a marne vsechny mozny rezimy. Mobil ma vsechny fotky ostre, a Sony skoro vsechny, chytne si to oblicej a nekdy i oko a sleduje houpajici se postavu a to ani nemam ten typ s tou super umelou AF inteligenci.
...
Protekl jsem na tom za ctvrt roku skoro 30 litru, ale na druhou stranu jsem mezitim zase vyhodne nakoupil nektere Sony kramy. Vim, ze jsem se mel v tom Megapixelu okamzite otocit po snizeni avizovane ceny nove zrcadlovky o 10 litru a jit pryc a nakonec neplatilo ani tech 15 procentni navyseni pri veci protiuctem (to pry bylo jen na konkretni objektiv, jehoz koupi jsem si rozmyslel (jinde ho meli o 20 litru levneji ve vyprodeji) takze nakonec byl protiucet jen 10procent a je tam jeste 5 litru cashback). Proste uz jsem se toho chtel zbavit komplet a mit to za sebou. Rozhodne jsem se nechtel otravovat s nejakym zasilanim fotovybavy postou a po castech. Megapixel neni charita, musi vydelavat.
Zbyvaji mi 3 zrcadlovky a 2 K3ii u potomku. A K3 je na hrani pouzitelna (na stativ krajinky a tak

. Mam jeste macro tamrona, FA 300ku, svetelnyo Porsta 1,2/55, nejaky Irixe (15 a 150), saymang (1,4/85) a obe verze Takumaru jak radioaktivni 7lens, tak zadany 8cockovou 1.4/50 a dokonce i to hovadsky rusky 1,1metru zrcadlo, origo konvertor 2x, mezikrouzky. Takze hrat si po staru stale muzu. Ale na foceni hyperaktivni vnucky ten system opravdu neni staveny