uz ju mam v ruke, idem nasadit FA sklo, vlozim bateriu, dve pamatovky...a kabel mi pribalili aj na nasu siet.
fotak je fest tucny, ale vyzera kurwa dobre technoidne
-prvy fotak, na ktory mi vlezu vsetky prsty na grip, skvele (battery grip som nikdy nemal rad,vydrzal mi tak mesiac)
-hladacik sa mi zda lepsi ako na D750, resp. neviem ci je pocitovo trosku aj vacsi (nechapem),ale je cirejsi
-nasadil som na K-1 zvacsovaciu ocnicu O-ME53, obraz je na doraz aj do rohov, vyborne
-fotak je celkom dost tazky, to 1kg vratane baterie a 2x SD karty je citit, zvyknem si
-to divne kolecko na zmenu roznych nastaveni hore vedla LCD ide strasne z tuha
-FW mam verziu 1.00, az ked nabijem zajtra bateriu, dam tam novsi FW, mam tam inak aj CESTINU
-skusal som zatial nasadit iba FA31 a fotit na testovaci tercik FoCal z ruky, na vsetky aj krajne body su fotky ostre,zazrak
-skusil som aj LV, neviem co s tym sudruhovia urobili, ale je to akesi rychle, K3 sa moze ist zahrabat (aj D750)
-zvuk srobu pri ostreni s FA31 sa mi teda nezda extra tichy napr. oproti ostreniu na K3, to si este vyskusam niekde
-zvuk zavierky je LAHODA, uplne tlmeny, som fascinovany
-fotak ma take krajsie modernejsie menu, nastavil som ho asi za 3 minuty, ziadne negativne prekvapnenia ma necakali
-budem si musiet zvyknut na nove rozlozenie tlacidiel, zasa je to inak ako na K3 a tiez ako na D750
-zobral som si z domu aj stativ, tak o dva dni ked budem mat cas, skusim odfotit aj daco s pixel-shift
-ten vyklapaci-otacaci display je monstrum, koho toto napadlo nechapem, sak tomu mozem aj krky vykrutit
prvy dojem z K-1 je brutalny, D750 vyzerala proti nemu ako plastova hracka. ostrost obrazu, presnost AF teraz v izbe pod umelym svetlom, svetly velky hladacik, velky grip na ruku...som rad ze som K-1 kupil

Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN