KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Rad by som sa stretol z Priaznivcami tejto znacky a zda sa mi ze z Kosic je nas celkom dost. Tak neviem ako by sa Vam pozdavala myslienka stretnut sa a pokecat pri pove... Nebranim sa ani Presovu aj tam je silna komunita vseobecne fotografov.
rad by som to dal miekedy v tomto roku ale prisposobǐm sa aj ostatnym, podla toho ako komu to vyhovuje.. ja uz viem o troch ale mozno by sa pridali aj dalsi... este niekto z kosic?
rad by som to dal miekedy v tomto roku ale prisposobǐm sa aj ostatnym, podla toho ako komu to vyhovuje.. ja uz viem o troch ale mozno by sa pridali aj dalsi... este niekto z kosic?
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
Re: KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
tak ja by som sa tiez velmi rad pridal..
K-3 + grip, K-r, DA* 55/1.4, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, AF-540 FGZ
tiež by som sa pridal - chcelo by to naplánovať tak, aby sa dalo aj čosi pofotiť, aj keby to mala byť hoci len vianočná výzdoba v meste...
A kedy by to bolo?? Co tak na buduci tyzden? Lebo potom ten dalsi pred Vianocami uz bude riadne hekticky a cez Vianoce to uz asi nie je velmi dobry napad, ci?
-
- V.I.P člen
toz otazka do plena
priamo na vianoce asi nie, ale vyhodou je ze v kosiciach mozno budu dalsi pentaxaci co inak uz su zdaleka... ale dalsi tyzden mi vyhovuje
priamo na vianoce asi nie, ale vyhodou je ze v kosiciach mozno budu dalsi pentaxaci co inak uz su zdaleka... ale dalsi tyzden mi vyhovuje
tak co tak hlasovanie o termine?? http://doodle.com/frdvw867hb7pem9h .. ak by boli este napady na nove terminy, tak sem s nimi.. doplnim do hlasovania
Nojó, Košice, to je metropole. To už chápu, že musíte mít nadpis velký jako kráva.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
mne by to asi najviac vyhovovalo medzi sviatkami, to je také kľudné obdobie, budúci týždeň zatiaľ skôr nie - ale veď hádam nezostane pri jednom
pridal som dalsie terminy do konca roka, tak sa vyjadrite
-
- V.I.P člen
ken: je to metropola vo viacerych ohladoch. ved dojdi skuknut
-
- V.I.P člen
a je tiez pravdou ze medzi sviatkami uz budu mat viaceri novych "milaskov"
Prišiel by som. Aspoň konečne uvidím živého pentaxistu. Termínovo sa prispôsobím. ideálne vyzerá byť ten 28.12. o 17:00, prípadne aj skôr (hodina). Keďže posledý 3/4 rok fotím iba na film, tak prídem s Pz-1 a skúsim "pushnúť" HP5 na 3200 (6400).
tak to je cool, Pz-1 je jeden z mála bajonetových Pentaxov, ktoré som ešte naživo nevidel...
inak ten termín by sedel predbežne aj mne...
inak ten termín by sedel predbežne aj mne...
rad by som sa pridal ale na sviatky ostavam v Skotsku tak nech vam to vida Ahoj
noo.. cez sviatky planujeme sice trosku cestovat, preto mi toho 28.12. az tak uplne nevyhovuje, ale budem sa snazit tomu prisposobit program.. velmi rad by som sa zrazu zucastnil