KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Moderátor: Moderátoři
Re: KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Pánové, to jste tam na focení měli fakt jenom toho ajfouna?
-
- V.I.P člen
Tak tentokrat sa to poraidne predlžilo...
5 hodinové stretko a stále bolo o čom rozprávať
Škoda, no, ale veď aj ďalšie stretko bude
Na na spoločnú fotku kam sa malo pomestiť všetko "PENTAX" sa inak ani nedalo
5 hodinové stretko a stále bolo o čom rozprávať

Škoda, no, ale veď aj ďalšie stretko bude

Na na spoločnú fotku kam sa malo pomestiť všetko "PENTAX" sa inak ani nedalo

Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
no jo no, Gaprielko nedošiel (asi nedodržiaval pivný režim, tak ochorel), tak sme dopadli takto - vjacesslav síce cvakol čosi aj s mojím MZ-S, ale pochybujem, že na Velvii 50, ktorá je v ňom založená, bude niečo vidieť...likelayk píše:Pánové, to jste tam na focení měli fakt jenom toho ajfouna?

nič sa neboj, nabudúce donesiem žltú K-01!Gaprielko píše:Tak pozeram, ze ste mali na stretku peknu techniku.. joooj, ale ma stve, ze ma zmohla choroba a nemohol som dojst
tak som sa tesil
dufam, ze to dalsie stretko mi nic neprekazi a ze dotiahnem este jedneho kamosa

tak to sa tesimbedo. píše:nič sa neboj, nabudúce donesiem žltú K-01!

K-3 + grip, K-r, DA* 55/1.4, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, AF-540 FGZ
Čaute, nie som síce kočičan iba taký polovičný (manželka je z KE) a ak náhodou budem v čase ďalšej stretávky v KE rád sa zúčastním ale zvyčajne chodím iba na víkend, tak možno niekedy "motyka vystrelí"
Tetrov
Tetrov
To sme tam naozaj sedeli 5 hodín? Nejako som zabudol sledovať čas, ale zdalo sa mi že už je tam zrazu málo ľudí. Aby sme po čase nedopadli tak, že už budeme mať každú historku očíslovanú a namiesto dlhého rozprávania toho, čo už každý aj tak počul sa povie iba číslo.
Mne to prišlo podobne dlho ako minule, aspoň meraním na pivá (vypil som rovnako
). Ale keď už napadol ten sneh, tak by sa patrilo ísť čosi aj pofotiť, kým sa zasa neroztopí. Aj Tetrov sa už hlási na víkend. 

Dohodneme sa v štvrtok. To už by mala byť relatívne presná predpoveď počasia na víkend.
Tak čo banda? Počasie vyzerá byť fotogenické, slnko aj mraky, keby ešte vyšla nejaká menšia inverzia... Rozmýšľal som o dvoch variantách:
1. autobusom na Jahodnú a potom buď Lajoška (len tam nie je moc čo fotiť), alebo dolu kopcom k Diane a potom hore na Hrešnú, tam by sa po ceste pár pekných výhľadov našlo (krátka varianta)
2. alebo vlakom do Kysaku a kolečko okolo Jánošíkovej bašty cez Vysoký vrch zasa na Hrešnú (to je už trochu dlhšie, takých 20-25km) - dajaké fotky z pred dvoch rokov
Čo vy na to? Sobota, či nedeľa, či vôbec?
1. autobusom na Jahodnú a potom buď Lajoška (len tam nie je moc čo fotiť), alebo dolu kopcom k Diane a potom hore na Hrešnú, tam by sa po ceste pár pekných výhľadov našlo (krátka varianta)
2. alebo vlakom do Kysaku a kolečko okolo Jánošíkovej bašty cez Vysoký vrch zasa na Hrešnú (to je už trochu dlhšie, takých 20-25km) - dajaké fotky z pred dvoch rokov
Čo vy na to? Sobota, či nedeľa, či vôbec?
-
- V.I.P člen
Si vypadol zo sprav PM? Ti prepošlem
Nedeľa

nič mi nedošlo!
-
- V.I.P člen
Už došlo, ale kľudne by to mohlo byť aj tu, či nie? Ja mám najradšej túry typu niekam sa odviezť a potom po svojich domov, prípadne rovno šľapať tam aj nazad. Bežky by tiež nemuseli byť zlé, vraj je urobená pekná stopa po "Židovke" z Jahodnej na Lajošku. Moc výhľadov tam teda nie je, tak môžeme fotiť aspoň psa na AF-C. 

Takže zajtra odchod o 8:35 osobákom z hlavnej stanice smer Kysak, Ciro (+pes) sa pripoja v Ťahanovciach...
-
- V.I.P člen
Ale stretávka už o 08:20, aby sme ten čas odchodu vlaku stihli...