Foceni - Praha - vecery
Moderátor: Moderátoři
Doufal jsem že by mohla být zase nějaká industriální témata, třeba někde u nádraží, nebo v Karlíně či Žižkově. Nebo možná Vítkov. Olšanské hřbitovy budou asi zavírat, že? Taky Letná by mohla být zajímavá.
Prokopské údolí nebo Barrandov je asi trochu z ruky, co?
Proti strahovu nic nemám, ale bojím se, aby tam za něco stálo světlo, když je obrácený na východ. Nebo se pletu?
Prokopské údolí nebo Barrandov je asi trochu z ruky, co?
Proti strahovu nic nemám, ale bojím se, aby tam za něco stálo světlo, když je obrácený na východ. Nebo se pletu?
Na strahove jsem byl vecer a svetlo bylo dobry. Byl jsem na tribunach a na ochozech. Nefotil jsem ho zvenku...
Na Petrine jsem myslel spis horejsek u Petrinske veze + prilehly park...
V Karline me napada komplex River City zvenci. Nebo pry je tam osamely komin nekdy cestou k palmovce... Pripadne spojovaci tunel mezi Karlinem a Zizkovem (tam uz jsem sice byl, ale myslim ze by tam slo vymyslet i vic fotek). Pokud bude zatazeno, tak bych chtel pockat az rozsviti lampy (pripadne ten tunel v Karline).Olsany budou hezci na podzim ne? Az tam bude popadany listi a driv tma (aby nas nevyhazovali ze zaviraj...)
Na Vitkove se mi libi ty novy vlakovy tunely, ale zatim jsem nenasel misto, okdud by se to dalo dobre fotit...
Barrandovske stanice tramvaje se mi dost libi, to by nebylo spatne...
Rozhodnete nekdo jiny
Na Petrine jsem myslel spis horejsek u Petrinske veze + prilehly park...
V Karline me napada komplex River City zvenci. Nebo pry je tam osamely komin nekdy cestou k palmovce... Pripadne spojovaci tunel mezi Karlinem a Zizkovem (tam uz jsem sice byl, ale myslim ze by tam slo vymyslet i vic fotek). Pokud bude zatazeno, tak bych chtel pockat az rozsviti lampy (pripadne ten tunel v Karline).Olsany budou hezci na podzim ne? Az tam bude popadany listi a driv tma (aby nas nevyhazovali ze zaviraj...)
Na Vitkove se mi libi ty novy vlakovy tunely, ale zatim jsem nenasel misto, okdud by se to dalo dobre fotit...
Barrandovske stanice tramvaje se mi dost libi, to by nebylo spatne...
Rozhodnete nekdo jiny

Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Tedy koukám.. To nám to jde
. Když se najde nějaký termín, tak je problém s místem.
Pokud si mohu přisadit, tak za sebe jsem myslel najít něco kolem vlaků a nádraží. Celkem mě tohle téma přitahuje a zatím jsem neměl moc možností se někam dostat. Samozřejmě na tom netrvám a spíš bych se jako začátečník přidal k většině.
Jinak Karlín by mi také vyhovoval. To co tam za poslední roky vyrostlo je opravdu zajímavé. Dnes jsem tudy zase ráno jel a rozhodně je na co se koukat..

Pokud si mohu přisadit, tak za sebe jsem myslel najít něco kolem vlaků a nádraží. Celkem mě tohle téma přitahuje a zatím jsem neměl moc možností se někam dostat. Samozřejmě na tom netrvám a spíš bych se jako začátečník přidal k většině.
Jinak Karlín by mi také vyhovoval. To co tam za poslední roky vyrostlo je opravdu zajímavé. Dnes jsem tudy zase ráno jel a rozhodně je na co se koukat..
K20D; TAMRON 17-50/2,8; PX 55-300/4-5,8 atd.; PX A 50/2; AF-540FGZ;
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Středa 16.9.
Sice trochu na poslední chvíli, ale už mě nebaví koordinace přes SZ
.
Ve středu 16.9. víceméně tradiční focení + hospoda. Sraz bych viděl v šest.
Co třeba na Křižíkový, projít tunel a pak žižkov, kde určitě nebude problém najít hospodu
. Nebráním se jiným nápadům.
V případě potřeby mobil na mě je 777 046 536.

Ve středu 16.9. víceméně tradiční focení + hospoda. Sraz bych viděl v šest.
Co třeba na Křižíkový, projít tunel a pak žižkov, kde určitě nebude problém najít hospodu

V případě potřeby mobil na mě je 777 046 536.
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150