JP3112 píše:Zřejmě nevíš co s penězi

700kč za to, že si projdu nějaký "výstavky" je docela maso... Kdybych bydlel v sousední vesnici vedle Koln am Rhein tak možná, ale takhle je potřeba připočítat dopravu (+ nejsem Pražák, mám to ještě kus dál), jídlo... penízky se jen sypou...
Jinak taky jsem student a vidím to teda značně odlišně
Edit: Jel bych velmi rád, pokoukal a osahal na vlastní oči a ruce, ale jsou to pro mě dost velký peníze za takovej výlet.
Mno, dělám 2 práce, tak mi 700 Kč vstup + více peněz okolo nepřijde tak šílená částka za veletrh, kterej je 1x za dva roky. Jak podotkl
slower tak za koncert prolítne mnohdy víc peněz za 2hod zábavy. Pro studenta jsou ty částky samozřejmě větší i s dopravou,atd.

Sám jsem tam ještě nebyl, tak jsem spíš zvědavej. Byl jsem na mnoha menších akcích většinou v Praze, ale tohle je trochu většího kalibru. Furt jsem nebyl rozhodnutej, jestli pojedu, ale Leica hall mi nedá spát a to už jsem s M9tkou fotil

Jsem zvědav, jestli představí M10, když teď dávají 1000 USD slevu na M9-P.
2uray: ...časem chci stejně asi přejít na FF dálkoměr M9 nebo M10, ale zatím nejsou chechtáky, takže "ošahání" a vyzkoušení je taky fajn, min. rok jsme s Kajfíkem byli na profiday od FotoTrade, kde jsme zkoušeli různý Leicy vč.S2, Hassie, atd.
2matak77 ... s tím 22.9. právě mám problém

, pač sloužím v nemocnici 17 a 22.9., což je právě ta sobota, i kdyby to šlo vyměnit za neděli, tak bych to do 7 ráno na nedělní službu blbě stíhal. Takže spíš zvažuju 19-20 nebo 20-21.9.