Hilda, Nepočúvaj ho (Ivana-K) ! Ja som reprezentoval tábor proHildovských! Ivan sa asi chystá do vysokej politiky, tak sa trénuje zavádzanie, lži a intrigy.
Výsledkom našeho Pentax stretnutia bolo zistenie, že záškodnícky aparát Nikon 750 je bezvadný stroj s rýchlym, presným ostrením, ktoré mu aj Lennylovi možno len závidieť. Ostatné + sú charakteristické pre FF.
Prispievam teda Pentaxáckymi fotkami. Fotené mojou 5dvaS, všetko jpg na malý formát, žiadne nastavenie anti-prepalov či iných fajnôstok. PP len minimálne.
Vybral som pár foto so zameraním na konkrétne zaujímavé objektívy, no nielen tie. Prekvapila ma i použiteľnosť vysokého ISO, ktoré v tých podmienkach bolo nevyhnutné.
Sigma 18-35 je ozaj vynikajúca. Presnosť ostrenia s mojím telom bola veľmi slušná, no rýchlosť pomerne biedna. Páčil sa mi aj malý štupeľ DA 40/2,8 XS. Bol presný s pekným podaním obrazu. Detto nová HD 40/2,8. Tá bola priam až super. Ošahal som si ( už x-tý krát) i Vladovho Tamrona 70-200. Ostrenie bolo bombové i v tých tmavých podmienkach.
Fotky majú popis: typ obj. /clona/čas/ISO/ konktétny ksicht (ojedinele)
http://uloz.to/xRt8kcnZ/px-stret-ba-zip
heslo:
esb
( skoro som dal že „lubor“ tak som osprostel z toho sťahovania bezpočtu súborov vyššie)