Moderátor: Moderátoři
tak mne napadlo jestli by nesla udelat exkurze na Krive jezero - je to misto kam se jen tak neda podivat a pritom budeme bydlet kousek od nej - da se domluvit i neco takoveho?janmiklin píše:Tak já udělám nějaký výběr z jižní Ameriky toho nejlepšího a zaměřím to fotograficky, bo za 20 - 30 min rozhodně cestopisnou besedu neudělám
Jinak jsem si napsal strážní službu na oba víkendové dny, takže vemu bločky a aspoň budu mít jistotu výdělku))
letosni velikonocni palavu mam uspesne za sebou - chrousty muzu potvrdit (prisel jsem si skoro jak v nejakem hororujzdenka píše: Pálava rozkvetla,stromy jsou plné zlatohlávků a chroustů, vinohrady se začínají zelenat a v parku je plno kytek...
Myslím, že to nebude problém. Teď by tam ani nemělo být moc vylité vody. Akorát to imho moc fotograficky není atraktivní, pokud náhodou nebude třeba mlha,taky teď už je to v lese dost zarostlé...zbyna píše: tak mne napadlo jestli by nesla udelat exkurze na Krive jezero - je to misto kam se jen tak neda podivat a pritom budeme bydlet kousek od nej - da se domluvit i neco takoveho?
BenaCZ píše:Prosim vsechny kdoz jsou na tomto seznamu a jeste nezaplatili za ubytovani na srazu nebo s Jzdenkou nedomluvili jinak, at napisou Jzdence PM a domluvi se s ni ... Muzem nahlasit tento pocet lidi jako konecny stav pro ubytovani?
Jeste bych chtel poprosit, jestli nekdo nema moznost sehnat vetsi platno nez cca 1x1m a privest ho na sraz ...
Tak v patek je oficialni zahajeni srazu, tak predpokladam ze vsichni kdoz jsou na seznamu a nemaji u sebe nejakou vyjimku dorazi v patek ...mika píše:Já plánuji přijet také v pátek a nějakou ochutnávku můžu.