To samozrejme platí naprieč značkami. Ako je vidieť na tých obrázkoch z DPR, ani najnovšie technológie od Canonu nie sú neomylné...hilda4sea píše: http://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-70d/12
Přesnost zaostření u C 70D omezuje pouze kvalita a nebo nekvalita použitého objektivu a seřízení na tělo. Při použité technologii AF kvalitní a seřízený objektiv zaostří přesně i na clonu f1,2.
Takto, ja nemám s Canonom veľa osobných skúseností, mal som v ruke dakedy dávno EOS3 aj s tým ich AF, kde sa aktívny bod volil okom (v tom čase asi to najlepšie, čo Canon ponúkal) a bola to celkom sranda. Tiež som fotil s prvou reálnou digi zrkadlovkou EOS D30 (pozor, nie 30D) a bol to v tej dobe malý zázrak. Canon robí výborné a premyslené veci v profi segmente (L sklá, ring USM motory, video a pod.), low end je však z môjho pohľadu odpad. Ale keby som mal veľa peňazí a nevadili mi rozmery, asi by som si vedel vybrať aj u nich. A myslím, že rozlíšenie, či dynamický rozsah snímačov by v tom veľkú rolu nezohrali...