K-3 ebook
Moderátor: Moderátoři
Re: K-3 ebook
Kdyz jsem zacinal s digitalnim pentaxem,poridil jsem si od tohoto autora K7.
Tehdy mozna pomohla, dnes by se mi zdala zbytecna.
K tomu origo navodu - malokdy se vidi tak odbyta prace. Zcela podle osvedcenyho hesla: "Nase reseni - Vas problem".
Tehdy mozna pomohla, dnes by se mi zdala zbytecna.
K tomu origo navodu - malokdy se vidi tak odbyta prace. Zcela podle osvedcenyho hesla: "Nase reseni - Vas problem".
Jan67
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslel som na tovarensky manual od Pentaxu. Reku,istym sposobom davam za pravdu, že vydavanie nejakych neoficialnych postupov môže napomocť, ale tych je na mrte na trhu aj tak. Ja toto vnimam len ako biznis, nič viac.
-
- Pokročilý uživatel
duves výrobca v návode by mal uvádzať aj detaily fungovania nových featúr, je to jeho psia povinnosť, nie aby užívateľ pátral hodiny na nete čo má ako fungovať. Príklad ako funguje antialias filter v móde 1 a 2, v návode nie je ani zmienka, niekde na nete uvádzajú že v móde 1 sa snímač trasie len v osi a v móde 2 robí krúživé pohyby, ale je to naozaj tak? Výrobca by mal rovnako uviesť na aké povrchy je ktorý mód vhodnejší, takto musíš skúšať, vyhľadávať, prípadne fotiť vo všetkých režimoch. Návod ku k3 je povrchný a o ničom. Máš pravdu že lepšieho fotografa z teba nespraví, ale má detailne vysvetliť fungovanie takto zložitého prístroja. Toľko môj nepodstatný názor na túto vec.
Ja nezduraznil, ze mam na mysli prave firemni manual K3.
Je to zvlastni, cela rada zcela novych vlastnosti a k tomu jednoradkove popisy.
Nemyslim, ze ebook o K3 zrovna tohoto autora bude prinosny.
Je to zvlastni, cela rada zcela novych vlastnosti a k tomu jednoradkove popisy.
Nemyslim, ze ebook o K3 zrovna tohoto autora bude prinosny.
Jan67