Dobrý den,
u své K-50 mám následující problém se zaznamenaným zvukem videa. Když byl přístroj nový, zvuk byl bez problémů. Po cca půl roce ovšem video začalo značně šumět a samotné zvuky jsou slyšet jako zpovzdálí. Když už jsem byl rozhodnutý poslat přístroj do opravny, začal se zvuk zaznamenávat opět zcela normálně a to trvalo několik měsíců až do minulého týdne, kdy začal zvuk opět značně šumět. Nestalo se Vám to někomu ? Napadlo mne jestli by to nemohl dělat prach na mikrofonu. Od opravy mne odrazuje cca měsíc bez foťáku. Mám malou dcerku, kterou hodně fotím a měsíc je hodně.
Díky za odpovědi.
Zvuk videa u K-50
Moderátor: Moderátoři
Re: Zvuk videa u K-50
Môže to robiť ten prach, no to by bolo stále. Skôr si myslím, ak máš väčšie ruky, či si prstom nezakrývaš mikrofón pri nahrávaní. Vyskúšaj nahrávanie pri minimálnej, strednej a max úrovni zvuku...
Mikrofon je nahoře u blesku, tam ruce nedávám, navíc to dělá i manželce. Různé úrovně zvuku jsem také zkoušel, pořád to samé.
skoda ze K50 nema konektor na ext.mikrofon.
este taky napad, ked zacne blbnut zvuk pri videu, skusit prepnut tam a spat format MPEG–4 AVC/H.264
a teda mat vo fotaku najnovsi firmware.
este taky napad, ked zacne blbnut zvuk pri videu, skusit prepnut tam a spat format MPEG–4 AVC/H.264
a teda mat vo fotaku najnovsi firmware.
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
Ja som dnes uplne nahodou narazil na rekorder Zoom H1 a rovno som to aj kupil. Kvalitativne to je niekde inde ako interny mikfron alebo niektore externe mikrofony a da sa to pouzit aj ako mikrofon aj ako diktafon a aj ako mikrofonovy zosilovac. Len na k50 si to audio do videa budes musiet vlozit sam, ako na tomto videu