Pohnutkou a nyní výchozím tématem je záležitost, kdy mi bylo vyčteno přísné až neohleduplné (později pyšné a povýšené - což nechápu) hodnocení některých fotek.
Teď se dívám do galerie a zjištuji, že jsou zde fotky které mají klidně přes 70 zhlédnutí ale přesto ani jediný komentář. Myslím, že toto je věc, která může odradit nejspíše ze všeho nejvíc. Můžu se vcítit do kůže autora tohoto snímku, který si s ním dal tu práci a vložil jej sem. Určitě by to nedělal, kdyby nebyl zvědavý na ohlasy, které vyvolá.. Pak příjde ledová sprcha, ačkoliv přibývají zhlédnutí jedno za druhým, nikomu nestojí za to fotku komentovat...
Za sebe mohu říct, že by mě to mrzelo více než byť jen negativní komentáře. A mnohem, MNOHEM více než, třeba negativní komentář ale s radou co je špatně (jsem zvyklý to nazývat konstruktivní kritika a je jasné, že má subjektivní charakter). Myslím, že je jasné kam mířím....
Myslím, že zdvořilé mlčení není lepší způsb hodnocení. Představa, že tento scenář se opakuje u více mých fotek, nevím jakou motivaci bych měl pro vkládání dalších...
Takže máte slovo...
Budeme používat hodnocení pomocí hvězdiček?