predsa len návody priamo na pentax a ešte aj z možnosťou pokecať ohľadom daného zlepšenia alebo prípravku sú výhoda.
nie všetko človek nutne musí kupovať, hlavne ak to chce len skúsiť, a/alebo to nemôže kúpiť..

nejake moje výrobky

Moderátor: Moderátoři
ano, aj mňa to vie naštvať 403 **DyMan píše:Také jsem 100% PRO !!! ale udělat to nějak šikovně, aby po nalákání na zajímavý nápad po naklinkutí na odkaz nebo ***... ZLATÉ ČESKÉ & slovenske:-) RUČIČKY ...
Omlouvám se, rozhodně nejsem "nacionalista" ZLATÉ ČESKÉ & SLOVENSKÉ RUČIČKY....votrelec píše:DyMan píše:Také jsem 100% PRO !!! ale udělat to nějak šikovně, aby po nalákání na zajímavý nápad po naklinkutí na odkaz nebo ***... ZLATÉ ČESKÉ & slovenske:-) RUČIČKY ...
Tak to by sa mi velmi zislo, pretoze je x-navodov, ale ja sa neviem rozhodnut ako to presne urobit.BenaCZ píše:jj taky jsem pro, zrovna ted vytvarim panoramaticky nastavec nastaveny pro K10 a K20 + Pentax 12-24 nebo tamron 17-50. Mam vykresy material, tak uz jen vyrobit . Az to odzkousim, tak to zverejnim na net... Mozna bych to mohl mit uz na srazu v Beskydech...