Musim tedy predem rici, ze K20 byla bytelnejsi fotak, trochu lepe zpracovana.
Mam par dotazu, jestli byste prosim nekdo nevedel.
1. Byl jsem zvykly nastavovat ISO stiskem stredu krize a otacenim predniho kolecka - lze to? Nejak jsem to v navodu nenasel..
2. Pokud je stavovy displej v menu uplne vypnuty, da se nejakym tlacitkem na tele na chvilku zapnout?
3. Dost ztezka mi jde vyndavat SD karta, je tam navic mene prostoru pro prsty nez bylo na K20, kde po stisku pruzinky karta sla volne vytahnout. tady ne, po stisku pruzinky karta vyskoci, ale vytahnout jde ztezka - je tam hakoby hodne malo mista, takze karta jakoby drzhne o steny. Jak to jde vam? Ja mam dost stihle prsty, nedovedu si predstavit nekoho, kdo ma poradne palčáky, aby se tam vesel mezi tu krytku a kartu...jinak me trosku zklamal system otvirani dvirek, rekl bych, ze zmena k horsimu - je to princip levnych fotaku a zrcadlovek, v teto tride bych radeji videl puvodni otvirani.
4. Jinak je telo prijemne lehci a mensi nez K20, coz ocenuji, zkousel jsem nafotit par zkusebnich fotek a zatim to vypada, ze se vsemi objektivy ostri dobre..a dale jinak prevladaji sama pozitiva a socialni jistoty

5. Zkouseli jste nekdo pouzit zvetsovaci ocnici O-ME53, jestli jsou videt i rohy?
6. Muzete mi prosim ve strucnosti napsat, co vsechno bych mel vyzkouset? Nejaky uceleny prehled toho, cim K5ky trpely a trpi - vyrobni vady.
To je zatim vse, dekuji moc.