Příspěvek
od fjo » 02 říj 2009, 21:39
....zdá se to skoro jako pohádka, že...?? Až mě tak blesklo hlavou.... že to mnohé otráví... tedy aby jste mi rozuměli.. někdy už mám pocit, že "Pentax dobrý, ale...." ...jenže to ale už teď nebude tak pádné... takže jak to teď bude...?? ...ale nemám strach, ono se zase najde něco jiného... třeba navýšení ceny optiky.... nebo.. a nechce se mi v pátek večer přemýšlet, co by se teď mohlo řešit... nechám se překvapit...
...ale příjemné je to, že pokud dpreview už nevypadá jako "zvláštní" recenze, tak docela očekávám, že i ostatní recenzenti už nebudou tak "divně" proti Pentaxí.... a to by ve finále mohlo mít dobrý dopad na obecné povědomí o značce mezi běžnou, fotograficky nepolíbenou potenciální klientelu... přesněji... že nějaký super prodavač (rozuměj prodavač v supermarketu) si přečte recenzi K7 na dpreview a už nebude tak stroze p(r)odávat C či N.... je to ještě na dlouho... ale kdo ví... třeba se nakonec podaří a Pentax bude i komerčně vnímán jako dobrá, úspěšná značka... a myslím, že by jí v tom mohl pomoci i K-x...
Pentax