ByWondra píše:Já osobně se stále více divím, že si něčeho takového nevšimli. Je tu vůbec někdo, kdo má stroj z té první série, a nemá na snímači bordel? Co tedy potom kontrolují na výstupu? není přece možné, aby to v takovém množství přehlédli, japončíci (vietnamčíci) jedni. Že by doufali, že se přihlásí jen pár lidí, a ostatní si toho nevšimnou? Podle mě sice blbost, ale vypadá to tak.
Kdyby šlo o nějakou blbost, ale tělo za 30 tisíc?
No hold to už s tou japonskou precizností asi nebude tak pověstné jako dřív

Pokdu se nemýlím, tak největší probémy se svoláváním nových aut do servisů má taky např. Toyota... kdepak asi udělali ti soudruzi z Japonska chybu, že?

Ale to jsem odbočil, auta se stejně montují z dílů z celého světa, jen znak si na něj dá ta konkrétní automobilka.
I mě dost zaráží, že si toho nikdo nevšiml a problém dosáhl takových rozměrů. Kdybyste pánové tušili do čeho s tou výměnou flekaté K-5 jdete, patrně byste čekali s výměnou na pozdější dobu, co? Krom makra asi není tolik disciplín, kde by člověk běžně použil clonu nad 12 a obtěžovalo ho znečištění na čipu. No jo, teď se nám to rozumuje, ale kdo to mohl tušit že?

Fuji X-T3 silver, Fuji 10-24/4, Fuji 23/1.4, Fuji 50-140/2.8, SMC M 50/F1.4, SMC M 100/2.8, Godox TT685+X1T, Manfrotto 190xprob
Fuji X30 silver