A Veľkej Nohe nemôžeš rozumieť, lebo nemáš "konšpirátorské" základy.
Moderátor: Moderátoři
Tak daj adresu, pošlem Ti ho. A nechaj si ho....ESB píše:Kluvi, dám Ti adresu a pošli ten Tvoj pokazený K-5. Aspoň sa Ti uľaví a budeš mať už pokoj.![]()
A Veľkej Nohe nemôžeš rozumieť, lebo nemáš "konšpirátorské" základy.
Ale ja som tam nemal ani režim WOMAN a ani režim TREE.uray píše:když už se to tu řeší - měl jsem podobné problémy a bylo to tím, že jsem kámoše na lyžích fotil omylem na režim AUTO, místo MAN.
Auto je jenom na auta, že jo
Správne..vidím že ovládaš východné filozofie. Napríklad hindusiti na Bali dávajú sochám a posvätným stromom čierno-biele štvorčekové sarongy práve z toho dôvodu.yoli píše:No jasné, len rob dobro a niekto kvôli tebe bude robiť zlo, aby zachoval rovnováhu!
nepochopil som čo si myslel že na normálnych clonách...????yoli píše:Niečo nieje v poriadku. Tá prvá OK, ale ten zvyšok? Robí to aj na normálnych clonách? (myslím do tých f13)
Fotil som na diáky.....Skúsim ešte vymyslieť nejaký opakovateľnejší test. A porovnám to s foťákom za 2 tisíce (Kč)cport píše:na tech dalsich dvou fotkach: na te horni strane mas jednou kus "svetleho" lesa a podruhe mas fotak sklopeny dolu. To muze udelat hodne pri nastavovani expozice.
za dalsi: nesrovnavej to s focenim na film. Ten ma daleko vetsi dynamicky rozsah, takze automatika se mohla chovat jeste vic "blbe", ale na vysledne fotce se to nemuselo poznat.