Poznatky: Na tele drží perfektne, baterie prepína telo bez nutnosti vypnúť-zapnúť, počas chodu. Viac krát som skúšal na slabej baterke, kedy a ako sa prepne na baterku v tele (primárnu mám nastavenú na grip). Pri LV sa mi to preplo iba ak som spravil záber, aj keď už dlho indikátor zobrazoval iba červený obrys baterie. Pri SLR režime to ani neviem kedy, nepostrehol som, určite nie po exponovaní. Iba raz mi to vytuhlo pri úplne vybitej baterke na LV a sekvenčnom snímaní. Takže to prepína už fakt pri skoro mrtvej baterke, aspoň podľa indikátora stavu, preto bude lepšie pri vybitej baterke na LV radšej prepnúť v menu na nabitú baterku, aby to náhodou nevytuhlo pri buferingu. Nefotím na LV, ale v tedy to najviac zaťažuje batériu, tak som to testoval v tomto režime.
Celkové prevedenie je slušné, ani nevidno rozdiel medzi telom a neorigo gripom. Všetky tlačidlá a rolery pracujú bezchybne a jedine na nich je cítiť lacný copyring. Rolery sú troška menšie a viac zapustené, tlačidla majú menej výrazný chod, ako na tele, ale sú to fakt detaily a za tú cenu.....