....a navíc výhoda, k takovým videím není třeba externí mikrofon...
Moderátor: Moderátoři
No já to nestahuju přes Pentax Digital Camera Utility 4... normálně to nechám kopírovat jako složku do videí... tedy neumím poradit ..Pavel41 píše:Nerad se opakuju - ale nikdo nic? Všichni umíte, všem funguje - ale jak? Děkuju.Pavel41 píše:Asi budu za zvlášť velkého pitomečka, ale ... jak, prosím, stahujete videoklip do PC přes "PENTAX Digital Camera Utility 4" ?... Poradíte?
No, právě že jedině tam jsou všechny údaje... a taky proto, že se k tomu foťáku dodává jako pro něj vyvinutá, ne? ...jinak samo, že (jak jsem psal) to celou dobu stahuju "anonymně"...kordoz píše:Ja dam kartu do citacky a prekopcim. Preco to chces tahat cez tu utilitu?
OK, prosím, nic ve zlém - snad jsme si to vysvětlili... ale když nechám stranou tu poplašnou zprávu, tak kolik minut snímání Ti ukáže ta 4GB karta při tom nejvyšším rozlišení a kvalitě? Podle návodu by mělo být k dispozici cca 25 minut... ovšem to (aspoň u mne) vylučuje ty parametry ... ty mi dovolí cca 15 minut (a cca 2 hodiny při nejnižší kvalitě i rozlišení) na 8 GB. Jsou tyto hodnoty "normál" nebo je třeba něco přenastavit? Taky bych měl dodat, že pro nepřetržité snímání rovnou "ukáže" při nejvyšší kvalitě k dispozici jen cca něco přes 7 minut bez ohledu na velikost vložené karty... (8 nebo 16GB)dus píše:Keď do svojej K7 vložím obyčajnú 4GB tak Točí pri najväčšom rozlíšení a najvyššej kvalite až do zaplnenia karty! Nehnevaj sa ale šíriš poplašnú správu!