Miky já nevím, jestli jsi to myslel vážně nebo jestli už nevíš co píšeš v zápalu boje... Co to je za pitomost? To jsi fotograf? Snad foťák je relax, klid, pohoda, žádné další blbosti a věci co by rozptylovali... Když jdu fotit, tak jdu fotit, nejdu natáčet, nejdu surfovat na internetu a pokud vyloženě nemusím, tak si nic jiného než fotografickou techniku ani neberu. Osobně ten trend univerzálních hovadin opravdu nemusím. Jedinou výjimkou je švýcarák, ale poctivou pevnou kudlu nenahradí. Mám televizi s internetem, ale když chci jít na internet, zapnu počítač. Mám mobil s přehráváním hudby, ale když chci poslouchat písničky, vezmu si iPod, chápeš?
Nebráním se vítáným výhodám a některým hračkám ve foťáku navíc, ale podmiňovat nastavením videa výběr značky? Myslím, že bys měl zvážit koupi profi videokamery (jestli teda jich už několik různých nemáš doma podle tvého lpění na videu). Dosud jsem to bral jako odmítání starých názorů a vítání pokroku, ale ten tvůj poslední příspěvek je přestřel, byť je v něm jakás takás nadsázka.
P.S.: A jednou si stejně koupím starý americký klasický auto bez turba, elektroniky chytřejší než já a bilióndvěstě tlačítek, který bude mít hlavně krásnej volant, páku a hliníkový pedály, a koupím a koupím!