nastavenie parametrov pri uploade firmware
Moderátor: Moderátoři
nastavenie parametrov pri uploade firmware
Ahojte.
Ked preflashnem firmware tak ostane UPLNE VSETKO nastavene ako som mal. To znamena predvolby tlacitiek, koleciek, rezimov, user profily atd?
Ked preflashnem firmware tak ostane UPLNE VSETKO nastavene ako som mal. To znamena predvolby tlacitiek, koleciek, rezimov, user profily atd?
Naposledy upravil(a) kluvi dne 25 led 2012, 20:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Významný člen
Re: nastavenie parametrov pri uploade firmware
Myslím že nie
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci
, fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited

-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
viem ze ano. Aspon mne zostalo
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
vcera som daval novy fw.1.12 na K5 a vsetko mi ostalo nastavene tak ako som mal predtym.
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
Tak zatial 2:1 v prospech toho ze nastavenie ostane... 
Ale myslím, že v 1.12 sú oproti 1.11 zmenene len veci ohladom GPS (apropos Astrotracer mohli spravit i tak ze sa suradnice zadaju rucne...)

Ale myslím, že v 1.12 sú oproti 1.11 zmenene len veci ohladom GPS (apropos Astrotracer mohli spravit i tak ze sa suradnice zadaju rucne...)
Ke sve K5 jsem vzdy nahraval novou aktualizaci a vlastni nastaveni zatim vzdy zustalo.
este chalani spominali niekde na fore, ze sa s fw1.12 polepsilo aj pTTL s exter.bleskom. mne to islo OK uz aj s f1.11. takze neviem objektivne povedat, ci to nebol iba ich dojem.
ad "premazanie" nastaveni po update firmware: mam vzdy nastavene aj custom veci v menu a nic sa nezmenilo po update firmware. takze tohto by si sa nemal bat:-)
ad "premazanie" nastaveni po update firmware: mam vzdy nastavene aj custom veci v menu a nic sa nezmenilo po update firmware. takze tohto by si sa nemal bat:-)
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
Ahojte, mám menší problém.. nejde mi spraviť upgrade firmware.. 
Kartu som skúšal formátovať vo fotoaparáte, aj v PC no po jej opätovnom vložení do aparátu a stlačení Menu+power ON sa vždy dostanem akurát tak na zobrazenie aktuálnej verzie firmware... (1.10)
Skúšal som fwdc209b.bin nahrať na dve rôzne karty, ale stále sa mi nespustí Loading mod... Už som z toho na nervy, nemáte nejaké typy?
Po formátovaní v aparáte ste zmazali aj zložku DCMI aby na karte ostal iba fwdc209b.bin súbor?

Kartu som skúšal formátovať vo fotoaparáte, aj v PC no po jej opätovnom vložení do aparátu a stlačení Menu+power ON sa vždy dostanem akurát tak na zobrazenie aktuálnej verzie firmware... (1.10)

Skúšal som fwdc209b.bin nahrať na dve rôzne karty, ale stále sa mi nespustí Loading mod... Už som z toho na nervy, nemáte nejaké typy?
Po formátovaní v aparáte ste zmazali aj zložku DCMI aby na karte ostal iba fwdc209b.bin súbor?
Pentax K7, FW verzia 1.10
A50 F/1.7, DA 18-55 F/ 3.5-5.6, Tamron 70-300 F/4-5.6
bin súbor nesmie byť v DCIM...vedľa neho áno...
-
- Významný člen
Nesmí být "zabalen" v žádné jiné složce - tedy ani DCIM nebo třeba "DUST". Konečně v návodu (viz třeb i tady u nás - T. Fencl - http://pentaxfriends.eu/viewtopic.php?f=59&t=2960 hned v bodě 1) se všude upozorňuje, že "nahrát do kořenového adresáře karty"... 

Pavel
tak, tiež som sa s tým nedávno boril, po sformátovaní karty vo fotoaparáte sa vytvorí adresár DCIM, bin súbor nesmie byť v adresári DCIM, inak sa upload nespustí...
už som na to prišiel..
mal som stiahnutý firmware pre K5, a ja mám pritom K7..
tupolevko...
mal som stiahnutý firmware pre K5, a ja mám pritom K7..

tupolevko...
Pentax K7, FW verzia 1.10
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:

aspon niektorí uveria, že ine fw. sa neda nahrať na ine telo.

-
- Významný člen
Není nad osobní zkušenost...třeba jakou jsem získal já před šestapadesáti lety, když jsem do svého Pionýra namontoval karburátor z Maneta, aby jezdil rychleji

SRY za OT...

SRY za OT...
Pavel
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Pavel, ešte že sa vtedy nechodilo na STK, že ano.