Přesně tak! 100 barevných kombinací = ideální pro baby a "mládež"oumik85 píše:cerna je cerna, ale moje pritelkyne by na to mela urcite jiny nazor

Jinak vybrat by se krom černá / černá

Moderátor: Moderátoři
Zajimave taky vypada ta tmave modra verze...vypadato to decentne a pritom je zajimava...fjo píše:...možná by mě nahlodali, kdyby pak měli verzi šedého těla s barevnými doplňky v nějakých decentních barvách.. to by vypadalo myslím zajímavě...
...bla bla bla.. ale fotit to stejně bude stejně.. snad jen.. světlé odstíny na tom budou lépe v létě na sluníčku...
Myslim protisvetlo, ktere se odrazi od leskleho povrchu tela fotaku a vrhne barevne odlesky na fotografovany predmet...take proto se vsechny profi fotaky delaji v matne cerne barve, aby eliminovali pripadne odlesky...duves píše:Ako? Kde sa ta ružova bude odrážať? Nerozumiem.strecha píše: jinak v pripade leskleho ruzoveho fotaku musi byt zajimave ruzove odlesky na fotkach![]()
To snad len pri makro snímkach. Ale ružovy, ani žlty, ani zeleny by som nekupil a nie je problem makro.strecha píše: Myslim protisvetlo, ktere se odrazi od leskleho povrchu tela fotaku a vrhne barevne odlesky na fotografovany predmet...take proto se vsechny profi fotaky delaji v matne cerne barve, aby eliminovali pripadne odlesky...
A co teprve, kdy jsou všechny barvy na těle najednou...meteor píše:...100 barevných kombinací...
no jo Petře, je to tak.. K-x je takový vlk v rouše beránčím... docela bych si přál, což Tě asi těšit nebude, kdyby nějaký update K7 dostal buď tento snímač z K-x, ale asi by se pro K7 více hodil jeho větší bráška od SONY... má něco přes 14MPix... a s tímto chováním (šum na vysokém ISO) by se z K7 stala smrtící zbraňpkleiner píše:Tenhle nový Pentax mě docela překvapuje kvalitou fotek......
Celkem zajímavý článek a fotky od NED BUNNELLa
http://nedbunnell.blogspot.com/2009/10/ ... shots.html