Nový firmware pro Kx
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový firmware pro Kx
Kdybyste někdo dočetli ten topic dokonce, tak víte, že to dotyčný vyřešil resetem nastavení. Jedinou chybu, kterou fw 1.02 obsahuje je špatné měření expozice při LiveView s objektivem FA 50mm 1.4 při použití clony 1.4 či 1.8. Obejít se to dá použitím optického náhledu a aretací expozice. Já jsem flashoval zpět na 1.01.00.10, kde ten problém není. Naštěstí se dá starší fw stáhnout zde na fóru.
Nový firmware pro Kx
Na stánkách Pentax.jp je zveřejněná nová verze firmware 1.03 pro Pentax K-x.
Jediná změna, která je tam popsaná je zvýšená spolehlivost zápisu při použití paměťové karty SDXC. Update se provádí přes paměťovou kartu, jak zde bylo již vícekráte popsáno.
http://www.pentax.jp/english/support/digital/k-x_s.html
Jediná změna, která je tam popsaná je zvýšená spolehlivost zápisu při použití paměťové karty SDXC. Update se provádí přes paměťovou kartu, jak zde bylo již vícekráte popsáno.
http://www.pentax.jp/english/support/digital/k-x_s.html
Pentax K-1; Pentax-FA 35 F2 AL; Pentax-FA 50 F1.7; Tamron SP AF Di 90 F2.8 Macro; Tokina AT-X PRO 28-70mm 1:2.8; Tamron AF SP 70-200mm f/2,8 Di LD (IF) Macro
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový firmware pro Kx
Binarny subor ma na chlp tu istu velkost ako verzia 1.02 (10752 kB), takže len oprava niečoho, čo tam už bolo. Neriešim.
Nový firmware pro Kx
Díval jsem se velikosti jednotlivých souborů firmware, a všechny 1.01 1.02 a 1.03 mají stejnou velikost (11 010 048 bajtů). Nebude to tím, že se nahrávají do stále stejně velké flash paměti?
Jinak jsem zapoměl připsat, že jsem ve svém K-x firmware upgradoval, a žádnou změnu nepoznal. Ale proč nemít ve foťáku ten nejnovější, když to stojí jen čtvrt hodiny času.
Jinak jsem zapoměl připsat, že jsem ve svém K-x firmware upgradoval, a žádnou změnu nepoznal. Ale proč nemít ve foťáku ten nejnovější, když to stojí jen čtvrt hodiny času.
Pentax K-1; Pentax-FA 35 F2 AL; Pentax-FA 50 F1.7; Tamron SP AF Di 90 F2.8 Macro; Tokina AT-X PRO 28-70mm 1:2.8; Tamron AF SP 70-200mm f/2,8 Di LD (IF) Macro