Funkce, ovládání, firmware, software
Moderátor: Moderátoři
-
Gallileo
- Pokročilý uživatel

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gallileo » 24 zář 2009, 21:15
fjo píše:....ale berte to tak, že pokud barva osloví ženy. tak je to taky uspěch.. a že to je kalkul..?? Proč?? Dělají se horší věci

a jak si žena na něco zvykne, nebude se chtít učit něco jiného... mluvím o technice

))) ..tak proč nechat kupovat ženy jinou značku...
...ale co jsem zatím pozoroval, hodně se líbí bílá barva... líbí se i mě, ale nekoupil bych si jí... nemám potřebu být příliš nápadný

nemyslel jsem kalkulem že je to špatné ... je to dobrý tah si myslím ... ale co se bílé barvy týče - no na ní je vidět vše ...

... opravdu kdejaké smítko ... takže se mi zdá malinko nepraktická ... ale zase se dá všude dobře najít ...
Pentax K-7 a setové objektívy ... zatím ...
-
ByWondra
- Pokročilý uživatel

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ByWondra » 24 zář 2009, 21:18
fjo píše:....ale berte to tak, že pokud barva osloví ženy. tak je to taky uspěch.. a že to je kalkul..?? Proč?? Dělají se horší věci

a jak si žena na něco zvykne, nebude se chtít učit něco jiného... mluvím o technice

))) ..tak proč nechat kupovat ženy jinou značku...
...ale co jsem zatím pozoroval, hodně se líbí bílá barva... líbí se i mě, ale nekoupil bych si jí... nemám potřebu být příliš nápadný

Přesně tak, je to spíše pro bláznivé turisty (už se těším na japonské zájezdy s petrobarevnými zrcadlovkami

nebo pro náctileté kolem 16ti let, a taky se jim to bude vejít i do kabelky - vychovávat se musí od mala!
K-5, K200; S10-20/4-5.6, T17-50/2.8, S50-150/2.8, Pen540, Metz48 ...
|Fotoreporty|
-
fjo
- V.I.P.

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od fjo » 24 zář 2009, 21:19
...ono je to vidět i na té černé.. sice ne tolik, ale taky je..
...ta bílá možná bude majitele více nutit se o tělo starat..
...ono je to ještě tak, že k té bílé by teoreticky mohli inklinovat i skalní příznivci jedné nejmenované US firmy na počítače

)))
Pentax
-
stealth
- Pokročilý uživatel

Příspěvek
od stealth » 24 zář 2009, 21:25
Martin odkedy uz Apple robi unibody tak by som skor uvital Kx v striebornej...neviem preco Pentax tuto farbu vynechal...rozhodne je prijemne decentna ako cierna...taka tmava titanovo seda by bola dokonala a taku farbu by som bral hned...ani cierny objektiv na takom tele nevyznie ako past na oko

))
-
fjo
- V.I.P.

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od fjo » 24 zář 2009, 21:29
....to bych spíše viděl jako limited variantu pro K7.... masivní elox v šedo stříbrné barvě se světle hnědou až pískovou kůží s ručním stehem... to by byla parádička...

Pentax
-
stealth
- Pokročilý uživatel

Příspěvek
od stealth » 24 zář 2009, 21:34
prave som si vygoogloval tu limited K20D titanium a nema chybu...ked si spomeniem na champagne farbu mojej MZ-5n tak si myslim ze s nejakymi decentnymi kovovymi farbami by pentax este urobil super peknu radu fotakov...champagne alebo titan...inak moj mobil je v takej medenej farbe a tiez to vyzera bombovo...medena, mosadzna, bronzova, titanova....z takych Kx by som ani vybrat nevedel

))
-
Gallileo
- Pokročilý uživatel

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gallileo » 24 zář 2009, 21:35
fjo píše:....to bych spíše viděl jako limited variantu pro K7.... masivní elox v šedo stříbrné barvě se světle hnědou až pískovou kůží s ručním stehem... to by byla parádička...

to by nebyla parádička ... to bych se znovu zamiloval

... a to už by asi manželka nerozchodila ... i když bych asi už sháněl jen tělo ale i tak ...
-
fjo
- V.I.P.

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od fjo » 24 zář 2009, 21:48
Gallileo píše:fjo píše:....to bych spíše viděl jako limited variantu pro K7.... masivní elox v šedo stříbrné barvě se světle hnědou až pískovou kůží s ručním stehem... to by byla parádička...

to by nebyla parádička ... to bych se znovu zamiloval

... a to už by asi manželka nerozchodila ... i když bych asi už sháněl jen tělo ale i tak ...
...mno.. to by byl prů.er

)))
...no neříkej, že by to nebyla krásná luxusní záležitost... a věřím, že by to byl další šťouch pro zájem snobíků... a opět nějaká kačka "domů"

Pentax
-
fjo
- V.I.P.

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od fjo » 24 zář 2009, 21:54
...a Pentax by mohl začít dělat DA Ltd skla ve stříbrné, jako byly (a jsou) ještě FA Ltd sklíčka...
...kruci, to by se prodávalo už jen kvůli vzhledu...
...já snad zkusím ve Photoshopu nějakou montáž a přebarvení a pošlu to do Pentaxu...

)))))
Pentax
-
Gallileo
- Pokročilý uživatel

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gallileo » 25 zář 2009, 05:44
fjo píše:...a Pentax by mohl začít dělat DA Ltd skla ve stříbrné, jako byly (a jsou) ještě FA Ltd sklíčka...
...kruci, to by se prodávalo už jen kvůli vzhledu...
...já snad zkusím ve Photoshopu nějakou montáž a přebarvení a pošlu to do Pentaxu...

)))))
Určitě by to za zkoušku stálo udělat nějaké barevné návrhy pro K-7... nemyslím že by to sice kvalitou potřebovala ale pokud by to zvýšilo její prodej tak proč ne ...
-
Gallileo
- Pokročilý uživatel

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gallileo » 25 zář 2009, 11:27
A vypadá velmi dobře ... opravdu je to něco jiného ...
-
fjo
- V.I.P.

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od fjo » 25 zář 2009, 13:50
...já tuhle svítivou stříbrnou moc nemusím... přijde mi to jak stříbrné Audi nebo Škoda... a ten boob stříbrných vozů byl tak silný, že dnes je ta barva už docela fádní.... navíc navíc tomu nepomáhá tvar.. K200 je moc kulatá, podobně jako K-x, proto si myslím, že ani na K-x by ty stříbrné barvy moc neseděly...
..ale na škatuloidní K7 by ten šedivo stříbrný elox s kůži mohl vypadat dobře.. přes víkend to zkusím udělat a než to pošlu do Pentaxu, nechám si to tu schválit

Pentax
-
duves
- V.I.P člen

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od duves » 25 zář 2009, 13:54
Kamoš ma zo štátov canon 350D, nejaky rebel oznacenie. Je to strieborne telo. Nepaci sa mi to.
-
meteor
- Pokročilý uživatel

Příspěvek
od meteor » 26 zář 2009, 15:14
fjo píše:..ale na škatuloidní K7 by ten šedivo stříbrný elox s kůži mohl vypadat dobře.. přes víkend to zkusím udělat a než to pošlu do Pentaxu, nechám si to tu schválit

Myslíš něco takového (mlask mlask)
http://cgi.ebay.com/Rare-Pentax-LX-2000 ... 286.c0.m14
I ten objektiv vypadá fantasticky...