Zdravím všechny fotonadšence...
stala se mi nepříjemná věc, zjistil jsem, že mám na Pentax K-r poškrábané sklíčko v hledáčku, tak, že když se do hledáčku dívám, musím najít ten správný úhle, resp. místečko přes které fotografovaný objekt vidím nerozmazaně, popř. živý náhled na displeji.
Má někdo zkušenost s výměnou, popř, kde nové sklíčko koupit, neb jen servis ??
díky všem
Pentax K-r- poškrábané sklíčko hledáčku
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
Re: Pentax K-r- poškrábané sklíčko hledáčku
Ahoj.
Podarilo sa mi to tak isto pred nejakým časom na K100ke. Foták putoval do Exapra. Nepamätám si čo to stálo ale nebolo to nijak extra drahé. Odvtedy hladáčik nečistým. Max ofúknem.
Podarilo sa mi to tak isto pred nejakým časom na K100ke. Foták putoval do Exapra. Nepamätám si čo to stálo ale nebolo to nijak extra drahé. Odvtedy hladáčik nečistým. Max ofúknem.
cport píše:Jestli to je fakt poskrabane, staci dokoupit http://pentax.heureka.cz/ocnice-okulary/
. . ..no to si právě myslí, že bude k ničemu, když je to mechanicky poškrábané, když jsem sundal gumovou očnici tak to sklíčko tam zůstává a tu očnici co doporučuješ, tak ta se nasazuje před to sklíčko, si myslí, ale díky . . .
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Poškriabane? No je to optika z plastu a da sa to zohnat. Viem to vymeniť.Flinta píše:Zdravím všechny fotonadšence...
stala se mi nepříjemná věc, zjistil jsem, že mám na Pentax K-r poškrábané sklíčko v hledáčku, tak, že když se do hledáčku dívám, musím najít ten správný úhle, resp. místečko přes které fotografovaný objekt vidím nerozmazaně, popř. živý náhled na displeji.
Má někdo zkušenost s výměnou, popř, kde nové sklíčko koupit, neb jen servis ??
díky všem
Že si to čistil nejakym rozpúšťadlom ?
A je možné sklíčko někde koupit, že bych si to vyměnil sám, jinak mi psal pán z foto-servisu, že to bude na servis s cenou cca 1400 Kč a trvat to bude 14 dní (servis v Praze, Eliášova 25) .
dík Honza
Poškriabane? No je to optika z plastu a da sa to zohnat. Viem to vymeniť.
Že si to čistil nejakym rozpúšťadlom ?[/quote]
dík Honza
Poškriabane? No je to optika z plastu a da sa to zohnat. Viem to vymeniť.
Že si to čistil nejakym rozpúšťadlom ?[/quote]
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
tento predajca to maval kedysi v ponuke: http://www.ebay.com/usr/procamerarepair
ale ako vidim, už nepredava a neviem to objaviť od nikoho.
ale ako vidim, už nepredava a neviem to objaviť od nikoho.