Si to vychytalbigfoot píše:neviem naco toto riesite... fotak mam potlceny, prasknuty, polofunkcny.... ale display poskriabany nemamfolie a podobne blbiny nepouzivam.

Moderátor: Moderátoři
Si to vychytalbigfoot píše:neviem naco toto riesite... fotak mam potlceny, prasknuty, polofunkcny.... ale display poskriabany nemamfolie a podobne blbiny nepouzivam.
No zrovna ten InvisibleShield má skvělou záruku (doživotní) a pokud si jí dostal nějak poškozenou a dokonce si jí přeci jen dokázal nějak poškrábat, tak ti to v pohodě vyreklamují. Mám s nima i jejich přístupem k reklamacím skvělou zkušenost.Vart píše:konkrétně ten Invisible shield sice má něco do sebe, ale já měl asi smůlu.. mám jej na mobilu, přední i zadní stranu, ale v krabičce byly ty fólie uloženy v přehnutém stavu a na displeji je to místo přehnutí vidět, a stylusem už se mi taky povedlo tam udělat pár nevyleštitelných stop.. takže jako ochrana celého mobilu fajn, ale jen na displej bych za to ty peníze nevyhazoval a pořídil raději něco levnějšího (defekt výrobku nenaštve tolik)