Si to vychytalbigfoot píše:neviem naco toto riesite... fotak mam potlceny, prasknuty, polofunkcny.... ale display poskriabany nemam folie a podobne blbiny nepouzivam.
Ochrana LCD Pentax Kx
Moderátor: Moderátoři
Re: Ochrana LCD Pentax Kx
No zrovna ten InvisibleShield má skvělou záruku (doživotní) a pokud si jí dostal nějak poškozenou a dokonce si jí přeci jen dokázal nějak poškrábat, tak ti to v pohodě vyreklamují. Mám s nima i jejich přístupem k reklamacím skvělou zkušenost.Vart píše:konkrétně ten Invisible shield sice má něco do sebe, ale já měl asi smůlu.. mám jej na mobilu, přední i zadní stranu, ale v krabičce byly ty fólie uloženy v přehnutém stavu a na displeji je to místo přehnutí vidět, a stylusem už se mi taky povedlo tam udělat pár nevyleštitelných stop.. takže jako ochrana celého mobilu fajn, ale jen na displej bych za to ty peníze nevyhazoval a pořídil raději něco levnějšího (defekt výrobku nenaštve tolik)
K20D, DA 21/3.2 ltd, A 50/1.7, FA 28-70/4, M42 50/2.8 Volna-9
Ok díky všem za názory. Prubnu zatím něco do těch dvou stovek (zřejmě daganet) a uvidím.
To bigfoot: No já tam už nějakej škrábaneček mám a jak píše strecha třeba zip bundy nebo mikiny může být prevít.
Navíc při následném prodeji Kx a koupi K5 (nebo K4 ) se může hodit, že display není doškrábanej. Navíc když je ta investice do dvou set. Už jsem přišel i o víc
To bigfoot: No já tam už nějakej škrábaneček mám a jak píše strecha třeba zip bundy nebo mikiny může být prevít.
Navíc při následném prodeji Kx a koupi K5 (nebo K4 ) se může hodit, že display není doškrábanej. Navíc když je ta investice do dvou set. Už jsem přišel i o víc
Zdravím.
Osobně jsem koupil ochranné kryty
na Ebayi.
Možná se to někomu nebude zamlouvat, ale nemám žádný problém.
Ceny jsou tak nízké, že to koupíte do 6ti dolarů a ještě Vám to přijde zdarma až domů.
Osobně jsem si toho vyzkoušel více a nejlepží je kryt na K7,
který pasuje přesně na celý displey na K-R.
Kdo chce, může se kouknout.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=lcd+sc ... m270.l1313
Osobně jsem koupil ochranné kryty
na Ebayi.
Možná se to někomu nebude zamlouvat, ale nemám žádný problém.
Ceny jsou tak nízké, že to koupíte do 6ti dolarů a ještě Vám to přijde zdarma až domů.
Osobně jsem si toho vyzkoušel více a nejlepží je kryt na K7,
který pasuje přesně na celý displey na K-R.
Kdo chce, může se kouknout.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=lcd+sc ... m270.l1313
Tiez mam taketo sklicko z ebay-a nalepene cca 4 mesiacie. Zatial bez problemov.
Pentax K7, FW verzia 1.10
A50 F/1.7, DA 18-55 F/ 3.5-5.6, Tamron 70-300 F/4-5.6
A50 F/1.7, DA 18-55 F/ 3.5-5.6, Tamron 70-300 F/4-5.6
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
inac ked uz folijujete... ja pouzivam foliu na telefone a zatial najlepsia co som mal bola bezpecnostna folia co sa lepi na sklo. Skuste sa obratit na dajaku firmu ktora toto robi a urcite vam poslu kusok za cenu obalky a znamky... ja som si vyziadal vzorkovnik a vsetky priesvitne som z neho povyberal
Treba si ale dat pozor pri odliepani, drzi troska tuhsie ako bezne folie... co sa poskriabania tyka, vydrzi podstatne viac.
Treba si ale dat pozor pri odliepani, drzi troska tuhsie ako bezne folie... co sa poskriabania tyka, vydrzi podstatne viac.
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky