proximity senzor v K-r?
Moderátor: Moderátoři
Re: proximity senzor v K-r?
Zrejmě myslí Nokii 5800
Záleží asi co komu vyhovuje,já to testoval na canonu a nemusím to,podle mě zbytečná funkce.
Záleží asi co komu vyhovuje,já to testoval na canonu a nemusím to,podle mě zbytečná funkce.
-
- Pokročilý uživatel
Se sony jsem chvíli fotil a rozhodně s tim shasnutím displaye po přiložení k oku nějsou žádný problémy. Nikdy se mi nestalo, že bych si vypínal display kdybych nechtěl a to i přesto, že u těch lowendovejch zrcadlovek, kterou jsem chvilku měl možnost zkoušet se v podstatě všechny nastavení řešej přes menu. On by člověk musel setsakramentsky hrabat prstama do hledáčku, aby se to vypnulo, když je ten sensor těsně vedle něj (ne v očnici, ale hledáčku). Mimo toho to mělo i funkci automatickýho ostření po přiložení k oku, což se při nějakej reportážních záběrech taky hodilo. Navíc jak tu už padlo všechny ty funkce člověk používat moh a nebo taky nemusel....já osobně bych to po zkušenostech uvítal.
souhlas, měl sem kdysi kompakt kodak, fungovalo to skvěle. Vždy při večerním focení mě to štve... součástka za pár kaček ale z hlediska merketingu asi né moc zajímavé. Většina kupujících fotí za světla nebo co...Chotouchovak píše:...On by člověk musel setsakramentsky hrabat prstama do hledáčku, aby se to vypnulo, když je ten sensor těsně vedle něj (ne v očnici, ale hledáčku). ...
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však na vypnutí dipleje stačí stisknout tlačítko INFO. Co je na tom složitého? Já mám třeba na K-x podsvícení displeje natrvalo nastavené na minimum a vyhovuje mi to.yoli píše:O čom to potom je liezť hlboko do menu si nastaviť podsvietenie? a potom späť...Mne by stačilo fičúrka v podobe nejakého posumného prepínača niekde na tele, alebo softwarová fičurka, že pri pridržanom AE-L by sa podsvietenie vyplo, alebo stlmilo-zosílilo na prednastavenú hodnotu....pri stlačenom AE-L sa dá plnohodnotne fotiť, netreba prst navyše...ale to už sú špekulácie, pre niekoho zbytočnosť no aj keby to nemusel využívať z princípu protestuje
M 28/2.8, HD FA 35/2, DA 40/2.8 XS, M 50/1.7, DA 50/1.8., DA 70/2.4, DFA 100/2.8 WR, M 135/3.5, M 200/4
Samyang 12/2.8 FE, 14/2.8, 20/1.8, 85/1.4, Industar 50/3.5, CZJ 200/2.8, Pentacon 300/4
zoomy nemám
Prečítaj si to celé...
Také souhlasím, že kdyby to tam bylo, tak to část lidí uvítá a ty co to tam nechtěj by to prostě nastálo vypnuli. Jak jsem psal, technologicky to je naprosto jednoduchá věc za pár kaček, na který se nemá co rozbít a když se to stane, tak se bez toho dá žít...
Já taky nevím v čem konkrétně je problém, ale vygooglete si jaké potíže s tím měl Nikon u D60. Kdyby měli do K-r za pár kaček něco přidat, napadají mě rozumnější věci.
-
- Pokročilý uživatel
Jednou to tam neni, tak to tam prostě neni a nic s tim nenaděláme. Časem třeba přijde doba, kdy konkrétně tohle bude prodávat foťáky tak jak se to u spousty věcí dělá. Nejdřív zavrhnutý, ale až na to lidi zapomenou a bude se řikat "jo to kdysi už dělala sonka" s tim někdo jinej přijde jako s obrovskou novinkou a jen pár pamětníků se bude smát "to už sme tu dávno měli než si se narodil" ) Je to samozřejmě nadsázka, ale věřim, že časem se to v zrcadlech objeví. Jinak sám mám display na pevno vypnutej, ani okamžitej náhled po vyfocení snímku nepoužívám a fotky přes něj lidem taky neukazuju, takže bych byl možná rači, kdyby tam vůbec nebyl