Příspěvek
od spachal » 15 pro 2009, 02:15
>Romanek: dik, nevsimnul jsem si, ze cashback je az od 18kKc, myslel jsem ze se to vztahuje na jakoukoliv DSLR .. skoda
>ggrand: v cem je pro zacatecnika, foticiho prevazne na 'zeleny mod', pozdeji mozna na prioritu clony :] K20D na ovladani lepsi? Pentax je vybrany, zbytecne cumet po jinych znackach ..
>Jirka71: byly doby, kdy jsem na tuzkovky take nedal dopustit, v dnesni dobe a pri cenach nahradnich accu v tom uz nevidim moc smysl, pokud je na vyber. V cem jsou pro bezne foceni tuzkovky lepsi?
>kolista2: ja mel k100d, ted k20d, jedine co jsem opravdu ocenil jsou dva rollery a raw cudl :]. K20ku znam, prave proto se ptam lidi, jestli nahodou nekdo nepouziva oboji (proc ne, do budoucna bude k-x moje nahradni telo take).
Jinak mame podobny nazor, pokud uz je mozne vydat lehce nad 20kKc, vidim jako zaklad prave tu k-x a dva setaky, pripadne setak a treba tamron 70-300 plus Metz48 jako vyborna kombinace do zacatku. A proto se ptam, zda se nakup k20d a setaku v podstate stejne cene vyplati kvuli necemu, co u k-x opravdu je, v porovnani s k20d, problem. Obecne bych se bal snad jen toho chybejiciho stavoveho displaye, ale je to uz mozna jen moje deformace..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie