aj ked nemam potrebu kupovat super novinky a nic v style "viac pasikov viac adisas", rad si citam o novinkach z Photokina2018 (a ze kazdy rok bude dalsia Photokina je jasne

).
celkovo sa kazdy snazi predat ten svoj produkt, o tom je biznis. a tych marketingovych kecov bolo dost aj na Photokine. ale dake vecicky boli fakt zaujimave (aj ked ich clovek nepotrebuje, aspon sa pokocha tym ze su)
Fuji - MF davaju fajne, kto to vyuzije, vyborna volba podla mna. a v APS-C kazdu chvilu maju spickove tela.
Canon/Nikon - chytaju sa vlny bezzrkadloviek, tomu chapem. skoda,ze tie nove skla su vacsie/tazsie, zatial
Panasonic - tak ten ma prekvapil, ze ide do FF
Sony - ta si ide stale to svoje, uz dost ludi bud kupilo rovno Sony fotak,alebo presli od konkurencie
Sigma - som zvedavy, ako budu stihat vsetky tie vyzvy, na ktore sa dali - vyrabat v kvalite a pozadovanom mnozstve pre rozne bajonety
Pentax - verim, ze ked som predal Pentax telo, tak do roka pridu zasa s novym inovativnym fotakom (ako ked som isiel do Nikon D750 a az potom vydali K-1

)
PS: toto len posuvam dalej, zevraj Sony sa dari:
https://www.sonyalpharumors.com/sony-cl ... me-market/
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN