http://www.dpreview.com/news/0911/09110 ... pentax.asp
Moderátor: Moderátoři
...nebyl jsem ve STORE, ale potkalo mě to v Brně v Olympii.. měli stánek s Win7.... no.. já nevím, působilo to na mě trochu křečovitě... když jsem šel kolem, docela jsem si přál,aby mě odchytli.. ale na druhou stranu, jediné, co by si řekli, chudák Applista...100r píše:ked chcu spravit znackovy obchod aj v madarsku, mali by nieco spravit s madarskou pentax strankou - zaspali pri K20D
teraz sa nejak roztrhlo vrece so znackovymi obchodmi s IT a elektro - bude fajn si ist osahat, ale na otvarani microsoft store som sa pobavil...
Hele... to jsi fakt o moc přišel :-). Normálně mě odchytla nějaká hosteska, jestli "už jsem poznal sílu nových windows"... usmál jsem se a poděkoval a zamával na ní svým příručním Aierem.fjo píše:...nebyl jsem ve STORE, ale potkalo mě to v Brně v Olympii.. měli stánek s Win7.... no.. já nevím, působilo to na mě trochu křečovitě... když jsem šel kolem, docela jsem si přál,aby mě odchytli.. ale na druhou stranu, jediné, co by si řekli, chudák Applista... :-D))))100r píše:ked chcu spravit znackovy obchod aj v madarsku, mali by nieco spravit s madarskou pentax strankou - zaspali pri K20D
teraz sa nejak roztrhlo vrece so znackovymi obchodmi s IT a elektro - bude fajn si ist osahat, ale na otvarani microsoft store som sa pobavil... :)
Jj... to určitě. Ty starší uživatelé se většinou do podobných debat nepouští.fjo píše:...trochu off topic..
...nicméně souhlasím. největší křiklouni proti Apple jsou mlaďoši, co se rádi ve všem vrtají... a to v Macu dost dobře nejde.. nebo jde, ale není důvod...
Mno... tohle už je totální OT ale za tou větou si 100% stojim.fjo píše:Mac OS není vyšperkovanej Linux... kdo to zase vymyslel..?? :-D
Linux i Mac OS vycházejí z UNIXu.... ale každý měl svoji cestu...