Já to vidím podobně... Pentax jsem si pořídil po dlouhých úvahách a jsem s K-x moc spokojenej...Guitarist píše:Tahle diskuze mi docela vyrazila dech .. ano jsem tu nový, pořídil jsem si K-x před Vánoci nejen kvůli ceně, ale i proto, že byla (i zde na pentaxfriends) dobře hodnocena.
Pentax jsem vždy vnímal jako značku, která má své skalní příznivce a odpůrce a v přehršeli všude propagovaných Canonů a Nikonů si drží velmi dobrou kvalitu a nemyslím, že by tomu bylo dnes jinak.
Jinými slovy, když vedle mne budou v řadě stát nikonisti, canoňáci a podobně, myslím, že i nadále budu hrdý na to, že držím v ruce Pentaxe .. foťák, který skvěle sedne do ruky a je ke mě ("začátečníkovi .. alespoň co se digitálních zrcadlovek týká) přívětivý a dělá mi radost svými výsledky (to znamená obrázky, které mi z toho lezou).
Upřímně řečeno jsem už unavenej čtením různých recenzí a (dost často nekvalifikovaných) názorů na různých fórech... Už chci prostě jen a jen fotit - a mít radost, když se mi nějaká fotka povede...