Pentax K-r nová generace autofokusového senzoru SAFOX IXbobo2 píše:...je horší???Myslím rovnaký...
Pentax K-5 nový systém autofokusu SAFOX IX+
Je to vytazeno z vkfoto. Lepsi je se podivat primo k vyrobci do specifikace
Moderátor: Moderátoři
Pentax K-r nová generace autofokusového senzoru SAFOX IXbobo2 píše:...je horší???Myslím rovnaký...
Myslím, že už máme skúsenosť aj s nepresnosťami v špecifikácii priamo u výrobcu...a aký je vo foťáku aj tak nepoznáme-no buď múdry..takže musí stačiť taký aký je...práve som sa vráítil zo školského vystúpenia našej prváčky, ...K7 všetko nestíhala - hlavne v tančeky v kole ale nemal som poruke žiadny Nikon ani K5 takže neviem či ony by to zvládli....Je TAK DOBRE AKO JE!BenaCZ píše:Pentax K-r nová generace autofokusového senzoru SAFOX IXbobo2 píše:...je horší???Myslím rovnaký...
Pentax K-5 nový systém autofokusu SAFOX IX+
Je to vytazeno z vkfoto. Lepsi je se podivat primo k vyrobci do specifikace
U VK Foto akorát klasika... http://www.vkfoto.cz/engine/kategorie.h ... _stranka=0aes píše:Tak som narazil na B&H obchode na K-r kit s novym PX 35mm/F2.4.
Dufam, ze coskoro bude dostupny aj v ostatnych obchodoch a nie je to len nejaky lokalny kit toho obchodu.
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... _35mm.html
...že som o Teba nič také tu nevidel...alebo sa mýlim?bigfoot píše:ja ti neviem ale s K10 nemam problem fotit take vecibobo2 píše:.práve som sa vráítil zo školského vystúpenia našej prváčky, ...K7 všetko nestíhala - hlavne v tančeky v kole ale nemal som poruke žiadny Nikon ani K5 takže neviem či ony by to zvládli....
prepac, nedavam sem vsetky moje fotky, to by asi server dopadol velmi zle, keby sem kazdy nasupe vsetko co vyfoti.bobo2 píše:...že som o Teba nič také tu nevidel...alebo sa mýlim?
nechapem preco sa ma snazis urazat, vyjadreniami mi pripominas ineho clena s nahodne podobnym nickom - bo-do-ibobo2 píše:...jasné že je to aj o šikovnosti fotografa, ja aź taký šikovný ako bigfoot nie som a ešte na dôvažok som držal na rukách dcéru/ ale pár zaujímavých fotiek z toho vypadlo i keď sa dalo určite lepšie.../
Myslím že všichni dočůrají zhruba stejně. Aku-blok versus Eneloop. Stejný či podobný materiál, podobná fyzické specifikace.... Zázraky se nedějí...duves píše:jj tak asi.fjo píše:Baterie vs. Aku u K-r jsou samozřejmě k věci, ale ať se to nezvrhne v porovnávání, kdo se svými baterkami dočůrá..))))
Niekto niekde to prečpočítaval na celkovu energiu. Lebo na Li-ion je napisane 1050 mAh, co je menej ako na tuškovej Eneloop 1950 mAh. A stale to vychadza aj pri počte 4 ks menej energie ako 1 ks Li-ion 1050 mAh.
Proč se, sakra, nevrátili zpátky na stromy? Kdyby bývali raději zrušili to nesmyslný mechanický omezení v užívání CR-V3 baterií a místo novýho s ničím nekompatibilního akumulátoru do krabice přibalili 2 Li-Ion CR-V3 s nabíječkou...Jirka71 píše:Myslím že všichni dočůrají zhruba stejně. Aku-blok versus Eneloop. Stejný či podobný materiál, podobná fyzické specifikace.... Zázraky se nedějí...duves píše:jj tak asi.fjo píše:Baterie vs. Aku u K-r jsou samozřejmě k věci, ale ať se to nezvrhne v porovnávání, kdo se svými baterkami dočůrá..))))
Niekto niekde to prečpočítaval na celkovu energiu. Lebo na Li-ion je napisane 1050 mAh, co je menej ako na tuškovej Eneloop 1950 mAh. A stale to vychadza aj pri počte 4 ks menej energie ako 1 ks Li-ion 1050 mAh.