...ale zpět k novinkám, ať to tu nezas....špíníme
Moderátor: Moderátoři
vsade sa hovori o D7000 ako o nastupcovi D90. no mne sa nezda ani cena ani specifikacie. Ak by niekto povedal nastupca D300s - OK, fajn, ale nastupca D90 asi tazko s tymito specifikaciami.miky_lbc píše:Já si myslim, že jestli jsou ty rumory u RH správné... tak K5 bude možná supr stroj, ale s D7000 po boku jí asi žádná překotná sláva čekat nebude(.
Vůbec d7000 vypadá fakt hodně zajímavě. Pořádné a utěsněné tělo, rychlej AF, 20tis cena, 100% hledáček, slot na 2x kartu, Full HD... jestli tohle fakt dotáhnou (a že to Nikonáři umí) tak tady bude asi jasnej král nižší střední třídy. Absolutně netušim, s čím by chtěl v téhle třídě soupeřit třeba i Canon... Kdyby k tomu přišla D900 nebo D700x, asi by to bylo zase hodně zajímavé sledovat, jak budou lidi vyvádět.
Nechme se překvapit... už to bude brzy.
Já si myslim, že D300s bude mít jiného oficiálního nástupce... četl jsem někde drb, že by D400 mohla být defacto D700s a přijde mi, že by to docela hlavu mít mohlo.beetle píše:vsade sa hovori o D7000 ako o nastupcovi D90. no mne sa nezda ani cena ani specifikacie. Ak by niekto povedal nastupca D300s - OK, fajn, ale nastupca D90 asi tazko s tymito specifikaciami.