Driv jsem vyklopnej displej povazoval za takovou kravinku navic. Ale od doby co s sebou casto nocim Olympus Stylus1s jsem si na tu moznost vyklopit naohoru a dolu hodne navykl a uz bych to rad i u velkyho fotaku.
DFA*85/1.4 - Budiz, at uz to dodelaji do prodeje. Jen nemyslim ze to byl zrovna objektiv, ktery by kriticky chybel (kdyz mame 100/2.8, 77/1.8 a 70/2.4 + jde splasit Sigma 85/1.4 a Zeiss 85/1.4 kdo fakt touzi)
DFA21 Ltd - Fajn! Sirokac chybel. Jakou to ma asi svetelnost? F2.8? Moc svetly to nebude, ma to mensi prumer nez FA*24/2 a pritom je jeste sirsi. Kazdopadne poslechli a nechali ten smer trochu na vyjimecnost/fetis.. Limited 21/31/43/77.. ok .)
DA*16-50/2.8 II - Rychly AF je fajn zprava. Doufam, ze to bude schopne vystupem dost vyrazne prevysit Sigmu 17-50/2.8.. ale to teda nebude lehky

A nema stupnici ostreni, takze to je jak 18-135 a bude se to volne protacet dokola. Takze ve tme s tim na oblohu nezaostrite podle carky...
Novy fotak - uvidime. Velky hledacek je fajn, zrak se mi s vekem nezlepsi. Blesk a vyklopnej displej viz predchozi debaty. Pokrocilejsi AF je nezbytnej. Su zvedavy co dela to tlacitko se zamkem. Joystik na fotaku i na pridavnym gripu je peknej pokrok. Predstaveni asi pozdni podzim, jak to tak vyznelo.