Alf - samotna roadmapa je nieco, coho sa neda chytit casovo. vacsinou sa iba posuvaju casy vydania objektivov, alebo sa zmeni nazov niecoho vymysleneho, co by bolo lepsie dat niekedy na trh.
https://www.pentaxforums.com/articles/c ... rview.html
precital som si teda cely ten clanok.
- smerovanie Pentaxu tam bolo celkom jasne deklarovane - a to zrkadlovky, ludia si chcu uzivat fotenie, prezivat si to fotenie
- pracuju na TOP APS-C fotaku, ako aj na zlepsovani AF (to mi vychadza aj skrz optimalizacie a vyvoj kodu/logiky) ale mam pocit,ze tento rok to nebude
- mohli by byt dalsie vylepsenia starsich objektivov o HD vrstvy (aspon dake "novinky" teda Pentax ponukne)
- a kopu inych veci tam bolo, ako tie opakovane textacie ze cakaju co trh a mozno bude nova 645ka niekedy (neviem na co,ked na 645 objektivy kaslu), ze do GRIII nechceli hladacik lebo chceli minimalne rozmery fotaku a do buducnosti mozno uvazuju o hybridnom hladaciku (pochopil som,ze to nie je len tak)
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN