Želvák Bob: Věřím, že zážitek je to parádní, pokud to ale mám zase přehoupnout do roviny použitelnosti foťáků, vydal by ses s tím někam na týden 2000 km od domova, jezdil bys s tím celoročně do práce apod.? Jinak jo, tyhle potvory bez všech zbytečností jako různá elektronika, airbagy a deformační zóny mají díky nízké hmotnost slušný zrychlení.
kluzo: Když dokážeš napsat tohle tak potom já opravdu nechápu, jak ty a tobě podobní odvozujete své zkušenosti s bordelem na čipech Nikonu pouze z googlu, když jste nikdy žádnou DSLR Nikon neměli. Jediný, kdo tady má zkušenost se špinavým nikoním čipem je Lennyl, který má D750 měsíc. Ale jasně, proč si nekopnout.
matak77: Vážně nechápu, co tady matláš o tom, jestli mám nějaký objektiv Zeiss, nic takového jsem neřekl. Ale když už se ptáš, ze starých jsem měl dva a z nových plánuju 2-3, možná 1-2 do roka, za poslední rok jsem dal do Nikonu 90K a víc vrazit do fototechniky za rok si fakt nemůžu dovolit. A tobě smrdí nohy? Asi nějaký komplex, píšu si, citlivé téma, nezmiňovat