nuz, aj ja som podal...ady píše:v piatok som si podal Lotto len tak pre srandu tak dufam,ze to klapne a viem co si kupim, super

Moderátor: Moderátoři
nuz, aj ja som podal...ady píše:v piatok som si podal Lotto len tak pre srandu tak dufam,ze to klapne a viem co si kupim, super
pozeral som kolko tam je a tusim nieco cez melon Eur, to uz by som snad nieco poriesil, som si stiahol tie dve fotky a slintam nad tym100r píše:cunesk8: studiovky su super!nuz, aj ja som podal...ady píše:v piatok som si podal Lotto len tak pre srandu tak dufam,ze to klapne a viem co si kupim, superno ale vies, ze to nie je len nakup 645D + skla + prislusenstvo! potrebujes aj hlinik, na ktorom budes vediet spracovat 40Mpix fotky
ja skor teraz slintam nad hlinikom na spracovanie tych fotoady píše:pozeral som kolko tam je a tusim nieco cez melon Eur, to uz by som snad nieco poriesil, som si stiahol tie dve fotky a slintam nad tym100r píše:cunesk8: studiovky su super!nuz, aj ja som podal...ady píše:v piatok som si podal Lotto len tak pre srandu tak dufam,ze to klapne a viem co si kupim, superno ale vies, ze to nie je len nakup 645D + skla + prislusenstvo! potrebujes aj hlinik, na ktorom budes vediet spracovat 40Mpix fotky
LR3 som skusal v tej verzii beta, na pocudovanie mi stale funguje aj po vydani LR3100r píše:ja skor teraz slintam nad hlinikom na spracovanie tych fotoady píše:pozeral som kolko tam je a tusim nieco cez melon Eur, to uz by som snad nieco poriesil, som si stiahol tie dve fotky a slintam nad tym100r píše:cunesk8: studiovky su super! nuz, aj ja som podal...no ale vies, ze to nie je len nakup 645D + skla + prislusenstvo! potrebujes aj hlinik, na ktorom budes vediet spracovat 40Mpix fotky
mimochodom som uuplne hotovy z Lr 3! Upgrade stal za to... uz len tethering pre PENTAX tam chyba
http://www.flickr.com/photos/13377977@N ... 9/sizes/o/
Mám trochu obavu, že jak se 645D dostane mezi lidi.. ok, nebude to masovkaady píše:podla mna je kvalita super, asi to fotil priamo do jpeg verim tomu,ze vidiet raw tak sa posadim na zadok![]()
uz pozeram po cenach pouzitich 645 objektivov a dokonca ani AFkove niesu na tom s cenou zle, uz len to lotto a bude ich aj na co nasadit![]()
niekde sa tu viedla debata o tom,ze ma nic moc synchro cas tusim 1/180? nevyriesil by taketo nieco PocketWizard? ten pusta na rychlejsie casy ako umoznuje synchro na fotaku ak sa nemylim, dokonca tie lepsie verzie umoznuju priamo regulovat vykon zableskov z "tela"
Tiež to nie je stroj pre moje možnosti...majster333 píše:http://www.flickr.com/photos/13377977@N ... 9/sizes/o/
podľa mňa až prekvapujúco veľa detailov, na to akú kritiku som počul - tie šupinky na nose mihalnice, žilky na tváry...