Někdy mi ale přijde (ať už ze zkušeností vlastních nebo od lidí, kteří se s ním potkali), že trpí nějakým komplexem méněcennosti a vlastního nenaplnění. Což se někdy projevuje tak, jak se to projevuje... ať už je to strhávání pozornosti na své dílo, mávání všemožnejma cenama a certifikátama nebo snad až opovrhováním obyčejnější fototechniky. To je komické zvláště v kontextu toho, že mi přišlo, že ještě nedávno považoval za odpad nejen každého se 135 zrcadlovkou, ale snad i lidi s MF, co nefotí vlastoručně vyrobenou vakuovou kazetou

Nicméně to nic nemění na tom, že fotograf to je fakt znamenitej. Chápu, že někomu se může zdát divné vstát na východ slunce, rozdělat výbavu a pak říct, že je na ho*no světlo. Ale VK je člověk, který je zvyklý na světlo čekat třeba 20 podobných vstávání a tím se právě jeho fotky odlišují od fotky ostatních smrtelníků. To, že v podobnou situaci prostě zase zandá tělo do kufru, je něco, k čemu po pár letech jeho praxe dojdete taky

BTW: já myslim, že nikdo netvrdí, že se nedá z K5 tisknout třeba A2. Tam nejde jen o nějakej tisk. Větší množství detailů hlavně znamená více možností postprodukce, výřezů atd.
Kromě toho, dneska už to vůbec ani neni o nějakejch výhodách FF, jako systému s větším čipem. Je to hlavně o tom, že mimo FF už nikdo nevyrábí tělo PRO kvality.